Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Θρίλερ στον Έβρο με 17 Τούρκους που ζήτησαν άσυλο

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

thriler-ston-evro-me-17-toyrkoys-poy-zitisan-asylo-561610885

Σε αστυνομική υπηρεσία για ταυτοποίηση μεταφέρθηκε ομάδα 17 Τούρκων, που εντοπίστηκε στην περιοχή των Φερών, στον Έβρο. Οι Τούρκοι δήλωσαν ότι είναι φυγάδες από την πατρίδα τους και επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα για να ζητήσουν άσυλο.

Η υπόθεση έγινε γνωστή από ενημέρωση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. 

Η ομάδα των Τούρκων, που σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ αποτελείται από 8 άνδρες, 4 γυναίκες και 5 παιδιά, έστειλαν email στην Αστυνομία με το στίγμα που είχαν αρχικά. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, δεν τους βρήκαν στο σημείο που τους υπεδείχθη αλλά σε άλλο δύσβατο σημείο των Φερών. 

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το μεσημέρι πέρασαν τα σύνορα στο Δέλτα του ποταμού Έβρου στην περιοχή Νεραϊδότοπος. Όμως εγκλωβίστηκαν στην περιοχή και ενημέρωσαν με διάφορους τρόπους δημοσιεύοντας την παρουσία τους εκεί, προκειμένου να υπάρξει διάσωση τους.

Στην Αστυνομία της περιοχής Φερών σήμανε συναγερμός. Μετά από πολύωρη αναζήτηση εντοπίστηκαν.

Και οι 17 ήταν σε κακή κατάσταση λόγω της ταλαιπωρίας και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ιατρική φροντίδα. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε ασφαλή χώρο και θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου