Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Όλα έτοιμα για το Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο που θα γίνει την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου, 5:00μμ, στη Βοστώνη

 Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Στην αρχή της εκδήλωσης θα γίνει παρέμβαση με χριστουγεννιάτικο μήνυμα από τον Δήμαρχο της Αθήνας

Σύμφωνα με πληροφορίες μας όλα είναι έτοιμα για το εορταστικό πρόγραμμα που θα γίνει αυτή την Κυριακή στο αμφιθέατρο του Mαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου, 50 Goodard Avenue, Brookline, Massachusetts (7 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βοστώνης).

Παρ’ ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση από όλη την Νέα Αγγλία ο αριθμός αυτών που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δια ζώσης έχει συμπληρωθεί!  Όλοι οι άλλοι θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν από το διαδίκτυο στην διεύθυνση: 

HTTPS:YOUTU.BE/CT9CWYO2RPK 

ενώ από ότι μαθαίνουμε θα μεταδοθεί και από την Ελληνική τηλεόραση. 

Το Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο γίνεται σε συνεργασία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων και του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου και θα έχει αρκετές εκπλήξεις αφού εκτός τους καλλιτέχνες και τη χορωδία θα είναι αρκετά παιδάκια που θα ψάλουν τα κάλαντα ενώ παρέμβαση με χαιρετισμό θα κάνει ο Δήμαρχος της Αθήνας κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο και το αμφιθέατρο είναι στολισμένα χριστουγεννιάτικα. 

Μας πληροφορούν ότι η εκδήλωση έχει προωθηθεί σε όλες τις Ελληνικές κοινότητες των ΗΠΑ, οπότε αναμένετε ότι θα την παρακολουθήσουν live πολύ κόσμος. 

Στην Ελλάδα, την εκδήλωση μπορούν να την παρακολουθήσουν απ’ ευθείας στις 12:00 τη νύχτα, αφού 5:00μμ ώρα Βοστώνης είναι μεσάνυχτα στην Ελλάδα.

Δήλωση στον Εθνικό Κήρυκα του κ. Βασίλη Καυκά, Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης):

Την Κυριακή ο Ελληνισμός της Βοστώνης και απανταχού της Γης θα έχει την ευκαιρία να συνεορτάσει μαζί μας, με το Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο που γίνεται σε Συνεργασία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων και του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου. 
Η εκδήλωση θα έχει πλούσιο Θρησκευτικό και Πολιτιστικό πρόγραμμα.  Ήδη ο αριθμός των δια ζώσης (προσωπική παρουσία) έχει κλείσει οπότε μόνο από το διαδίκτυο σε ζωντανή μετάδοση live stream αλλά και σε επανάληψη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση HTTPS:YOUTU.BE/CT9CWYO2RPK μπορούν να παρακολουθήσουν σε όλη την υφήλιο αυτό το ωραίο πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την ώρα που ο κορωναϊός κυριαρχεί στη ζωή μας και έχει δημιουργήσει πολύ πόνο αφού ασθένησαν και χάθηκαν εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές.   Όπως σε όλο τον κόσμο, έτσι και στη Βοστώνη, πρέπει να συνεχίσουμε με κάθε πρόληψη όπως λένε και οι ιδικοί αλλά από την άλλη μεριά πρέπει να αναπτερώσουμε το ηθικό και να συνεχίσουμε τη ζωή με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε, και η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.  Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε δια μέσου της γιορτής αυτής.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης ευχαριστούμε το Ελληνικό Κολέγιο και το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο για την συνεργασία, όπως ευχαριστούμε τους χορηγούς και όλους και όλες που συμμετέχουν. Εύχομαι σε όλο το κόσμο, Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχία και Υγεία.  Καλή συνέχεια.


Free Live 2021

Christmas Holiday Concert from Boston

Please RSVP to Events@hchc.edu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου