Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Βασίλης Λεβέντης – Εξιτήριο μετά από 75 ημέρες νοσηλείας

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική

Βασίλης Λεβέντης – Εξιτήριο μετά από 75 ημέρες νοσηλείας | tovima.gr

Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σήμερα στις 10:30 το πρωί ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης νοσηλευόταν τις τελευταίες 75 ημέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Λεβέντης έχει χάσει αρκετά κιλά στη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρου ήταν διασωληνωμένος για αρκετό καιρό στη ΜΕΘ.

Ωστόσο έδωσε τη μάχη κατά του κοροναϊού και με τη βοήθεια των γιατρών βγήκε νικητής.

Τι δήλωσε ο γιος του

Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά το εξιτήριο του κ. Λεβέντη, ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης είπε: «Να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό, όσους στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου. Χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν στη ζωή. Αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι κοντά του, δεν θα ήμουν εδώ να τον πάρω και να τον πάω στο σπίτι. Προτρέπω τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει, αλλά για να μην πεθάνει. Περιμένω να ανοίξει η πλατφόρμα να εμβολιάσω τον γιό μου που είναι 10 ετών».

«Έχει καταπονηθεί ο οργανισμός του, δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει»

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου είναι ανυπόμονος να πάει στο σπίτι, είναι καλά, έχει μεγάλη μυοσκελετική αδυναμία .  Έχει καταπονηθεί πολύ ο οργανισμός του. Νοητικά είναι πολύ καλά. Το βιώσαμε πολύ δύσκολα όλο αυτό, χωρίς να ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν γολγοθά. Δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Δεν είχε εμβολιαστεί γιατί δεν πρόλαβε και είχε φοβίες για τα υποκείμενα νοσήματα που είχε.

Αν είχε εμβολιαστεί, δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια. Εμφανίστηκε στεφανιαία νόσος στη διάρκεια της νοσηλείας του. Έμεινε 15 μέρες διασωληνωμένος και τις υπόλοιπες μέρες με τραχειοστομία».

Για την κατάσταση του Βασίλη Λεβέντη, μίλησε και ο διοικητής του «Ευαγγελισμου», Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει καλή επαφή με το περιβάλλον, παρά τη δυσκολία που πέρασε και ζήτησε από τον κόσμο να σπεύσει και να εμβολιαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου