Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

OLYMPIC GAMES - Τόκιο 2020: Θετικά στον COVID-19 τρία μέλη της ελληνικής αποστολής

 Παρασκευή, 16 Ιουλίου, 2021

Θοδωρής Ακάλεστος

Δύσκολα θα προλάβουν να αγωνιστούν, καθώς πρέπει να μείνουν σε καραντίνα επί 14 ημέρες.

EUROKINISSI
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΟΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 (EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Τρία μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας που όμως δεν έχουν ταξιδέψει ακόμα στο Τόκιο, βρέθηκαν θετικά στον Covid-19.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο είναι αθλητές (ιστιοπλοϊα και κολύμβηση) και ο τρίτος συνοδός της αποστολής, ενώ κανείς δεν ξέρει ακόμα αν θα καταφέρουν να ταξιδέψουν στο Τόκιο.

Ο ένας έχει κάνει δύο συνεχόμενα τεστ τα οποία έχουν βγει θετικά και ενώ έπρεπε να είναι στο Τόκιο, παραμένει στην Αθήνα, προφανώς μέχρι να βγει κάποιο τεστ του αρνητικό.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι έχει επίσημη ενημέρωση για ένα κρούσμα κορονοϊού στην Ολυμπιακή ομάδα σε αθλητή της Ιστιοπλοϊας. Ο αθλητής βρίσκεται σε καραντίνα και με τη συμπλήρωση 14 ημερών θα υποβληθεί σε νέο τετ κορονοϊου. Σε περίπτωση που είναι αρνητικό, θα γίνει προσπάθεια να αναχωρήσει αμέσως για το Τόκιο για να προλάβει να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

huffpostgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου