Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ. Πωλείται Πατρίς. Μετά τους μηδενιστές ήρθαν οι "κτηματομεσίτες"

Παρασκευή, 16 Ιουλίου, 2021

Φιλέτα γης και άλλα ακίνητα.

Πότε θα πωλήσουν τους τάφους των προγόνων μας;

Τα αεροδρόμεια, τα λιμάνια πωλούνται!!!  Πότε θα πουλήσετε την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την Ακρόπολη, την Αρχαία Ολυμπία; 

Όσο για εμάς "τους Απόδημους" (τρομάρα τους)... ας τα βλέπουν κάποιοι γραφικοί ιθύνοντες του Υπουργείου Εξωτερικών που για δύο χρόνια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Κρίμα, γιατί μετά τους "ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ"...  Μα καλά τι κάνουν, παίζουν τάβλι ή πασιέντζες  δια μέσου διαδικτύου;

Και επειδή η οργανωμένη Ομογένεια, οι μεγάλες Ομοσπονδίες, θα τους ζητήσουν ουσιαστική συνεργασία με συγκεκριμένους στόχους οι "ανεύθυνο-υπεύθυνοι" επικοινωνούν με κάποιες οργανώσεις «μαϊμούδες» με "φελλούς" που αυτοδιορίζονται ηγέτες Οργανώσεων, Ομοσπονδιών χωρίς Συλλόγους, χωρίς δραστηριότητες, που αποσκοπούν προς δικό τους όφελος και… εγωϊσμό.  Μας θυμίζουν τα σαλιγκαράκια που από το έδαφος ανεβαίνουν στο παλούκι ελπίζοντας ότι θα φτάσουν στον ουρανό... για να καταλάβουν ότι η πορεία τους είναι μικρή και είτε θα πέσουν είτε θα κατέβουν σύντομα γιατί δεν είχαν ούτε πρόγραμμα ούτε καλά έργα και χειροπιαστά αποτελέσματα. 

Ναι, είναι και οι κομήτες που εμφανίζονται σταδιακά για να "κλέψουν" δημοσιότητα και μετά και αφού κάνουν "το κομμάτι τους" περνούν και χάνονται στο σκοτάδι αφού δεν είχαν σκοπούς για το καλό της Ομογένειας και του Ελληνισμού και χωρίς συνεργασία δεν έχουν μέλλον.

Κάποιες "κυρίες" από Βοστώνη και Νέα Υόρκη... τώρα τελευταία αυτοδιορίστηκαν ηγέτιδες με κάποιες γνωριμίες και οι "πτωχοί τη γνώση" από τας Αθήνας τους παίρνουν στα σοβαρά.  Ουέ και αλίμονο ημιμαθείς!!!

Η νεολαία μας απομακρύνεται κάθε ημέρα.

Μόνο μερικοί γραφικοί υπερήλικες  παραμένουν!

Η Ομογένεια βλέπει και παρακολουθεί.  Θα έρθει η ανταμοιβή και αυτή η ανταμοιβή δεν θα είναι καλή.  Ο καθένας έχει τις ευθύνες του. 

"Σας ευχαριστούμε κύριοι και κυρίες".  Διακοπές μπορούμε να κάνουμε στη Φλώριδα, στην Καλιφόρνια, στη Καραϊβική, στη Χαβάη και σχετικά φθηνότερα από την Ελλάδα και ΕΣΕΙΣ...

ΕΜΕΙΣ, είμαστε από τους γραφικούς που έχουμε εργαστεί και εργαζόμαστε για τον Ελληνισμό ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και ας μας αποκαλούν ΑΦΕΛΕΙΣ δηλαδή βλάκες!  Αλλά και οι γραφικοί, οι αφελείς, τα κορόϊδα έχουν ημερομηνία λήξης!  Εάν σας ενδιαφέρει η Ομογένεια ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. 

Paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου