Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Η κάνναβη είναι μέρος του μέλλοντος της καπνοβιομηχανίας, λέει British American Tobacco

Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Τι ετοιμάζει ο γίγαντας του κλάδου της καπνοβιομηχανίας.

OLGA KHOMENKO / 500PX VIA GETTY IMAGES

Η μεγαλύτερη εταιρεία καπνού στο Ηνωμένο Βασίλειο δηλώνει πως βλέπει στην κάνναβη το μέλλον της καθώς προσπαθεί να απομακρυνθεί από την πώληση παραδοσιακών τσιγάρων.

Η British American Tobacco δηλώνει πως θέλει να «επιταχύνει» τον ”μετασχηματισμό” της μειώνοντας τις επιπτώσεις στην υγεία των προϊόντων της κι τον Μάρτιο ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην καναδική εταιρεία ιατρικής κάνναβης Organigram.

Υπέγραψε επίσης συμφωνία για την έρευνα μιας νέας σειράς προϊόντων κάνναβης για ενήλικες, που αρχικά επικεντρώνεται στην κανναβιδιόλη (CBD).

″Καθώς σκεφτόμαστε το χαρτοφυλάκιό μας για το μέλλον, σίγουρα πέρα ​​από τα προϊόντα νικοτίνης μας ενδιαφέρει (η κάνναβη)  ως ένα άλλο μέσο μελλοντικής ανάπτυξης”, δήλωσε ο προϊστάμενος της BAT, Jack Bowles, στο Radio Program’s Today Program.

Ο κ. Bowles, σύμφωνα με το BBC, είπε ότι βλέπει τα προϊόντα που σχετίζονται με την κάνναβη ως μέρος της μελλοντικής ανάπτυξής της εταιρείας που ήδη κάνει δοκιμές με την CBC ως προϊόν για ηλεκτρονικά τσιγάρα. 

″Νομίζω ότι το [άτμισμα CBD] είναι μέρος του μέλλοντος, αλλά η παρούσα πρόκληση είναι η μείωση των βλαβών στις εναλλακτικές λύσεις καπνού και νικοτίνης, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να αλλάξουν.”

Στο μεταξύ η εταιρεία ανακοίνωσε ανακοίνωσε τα αποτελέσματα πρώτου καταγράφοντας αύξηση 8,1% στα έσοδα στα 12,18 δισ. λίρες. Ανέφερε ότι περισσότερο από το ένα τρίτο των εσόδων του από το Ηνωμένο Βασίλειο προέρχονται τώρα από εμπορικά σήματα όπως Vuse, Velo και glo.

Πηγή: BBCHuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου