Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο κ. Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης ΗΠΑ)

   Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο κ. Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης ΗΠΑ) ο οποίος είναι και ο εκλεγείς Πρόεδρος του συνδέσμου των Ομοσπονδιών της Αμερικής.

Ο κύριος Καυκάς θα συνδυάσει τις διακοπές του με επίσκεψή στη γενέτειρα (Σιμόπουλο, Ηλείας) αλλά και με την παρουσία του σε 4 Παγκόσμια Συνέδρια.  Μεταξύ αυτών την Κυριακή στο Συνέδριο της ΑΧΕΠΑ και την ίδια ημέρα στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κλεισθένη.

Να σημειωθεί ότι θα έχει σύσκεψη με τους Προέδρους των Ομοσπονδιών Αμερικής για την παράταιρο πορεία και συνεργασία των μεγάλων Ελληνο-Αμερικάνικων Ομοσπονδιών των ΗΠΑ.

Θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες για θέματα της Ομογένειας καθώς με δημάρχους και αξιωματούχους της τοπικής αυτοδιοίκησης για περισσότερη συνεργασία και επικοινωνία.

Ακόμα θα επισκεφθεί την Σύρο, την Καλαμάτα, την Τρίπολη, τον Πύργο, την Αρχαία Ολυμπία, το Ηράκλειο, τα Χανιά και άλλες πόλεις όπου θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για θέματα συνεργασίας και αναβάθμισης των σχέσεων της Ελληνικής Ομογένειας και της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου