Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Αυγενάκης για Ιακωβίδη – «Του είπα να ξανασκεφτεί την απόφασή του να σταματήσει από τον αθλητισμό»

Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Κάπως έτσι αισθανόμαστε και εμείς στις Ελληνικές μας οργανώσεις με την αδιαφορία της Ελλάδας τα τελευταία… αρκετά χρόνια, με την αδιαφορία της Μητέρας Πατρίδας για τις Ελληνικές οργανώσεις και την Ομογένεια.  Πολλοί είναι αυτοί στην Ομογένεια των ΗΠΑ και όχι μόνο που λένε:  "Έφυγαν οι μηδενιστές και ήρθαν οι ανύπαρκτοι". 

Αλλάξτε "ρότα" κ.κ. πολιτικοί της Γενέτειρας, ΣΗΜΕΡΑ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε ότι επικοινώνησε με τον Θοδωρή Ιακωβίδη και συμφώνησαν να ξανασκεφτεί την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Έλληνας πρωταθλητής

Αυγενάκης για Ιακωβίδη – «Του είπα να ξανασκεφτεί την απόφασή του να σταματήσει από τον αθλητισμό» | tovima.gr

Συγκλόνισε το πρωί ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια, εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, λίγο μετά την προσπάθειά του στο αγώνισμα της άρσης βαρών, στην κατηγορία των 96 κιλών.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κερδίσει την συμπάθεια όλου του φίλαθλου κόσμου με τις δηλώσεις που έκανε, καταδικάζοντας ουσιαστικά τις συνθήκες που βιώνουν πολλοί Έλληνες αθλητές, εξαιτίας της αδιαφορίας των αντίστοιχων ομοσπονδιών.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε ότι επικοινώνησε με τον Έλληνα πρωταθλητή της άρσης βαρών και συμφώνησαν να σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά την απόφασή του να σταματήσει από τον αθλητισμό.

«Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τους 83 αθλητές και αθλήτριες, μέλη της Ολυμπιακής ομάδας που μας εκπροσωπούν στο Τόκιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Εκτός από τα δάκρυα χαράς, όπως αυτά του Στέφανου Ντούσκου, που μας έκανε περήφανους, έχουμε και τα δάκρυα λύπης, στεναχώριας και απογοήτευσης όπως αυτά του αγαπητού, Θοδωρή Ιακωβίδη. Επικοινώνησα άμεσα μαζί του, όπως μίλησα και με τον Πύρρο Δήμα. Συμφωνήσαμε με τον Θοδωρή να σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά την απόφασή του να διακόψει.

Συμφωνήσαμε να βρεθούμε ξανά, από κοντά, αμέσως μετά την επιστροφή του και να δούμε όλες τις παραμέτρους. Να δούμε και να αντιμετωπίσουμε από κοινού όλες τις δυσκολίες.

Πρέπει να διευκρινίσω το εξής: η προετοιμασία των αθλητών είναι εξ ολοκλήρου ευθύνη των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών της χώρας μας και της ΕΟΕ, ωστόσο η συνεργασία μας είναι στενή και θα παραμείνει στενή. Επιτρέψτε μου, όμως, να πω ότι τα προβλήματα στον αθλητισμό είναι πάρα πολλά.

Γι’ αυτό το λόγο και η αθλητική μεταρρύθμιση θα συνεχιστεί πολύ πιο έντονη, με μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι στην ελληνική αθλητική οικογένεια. Τώρα που οι αθλητές έχουν φωνή πλέον στις διοικήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστούμε – και θα συνεργαστούμε – στενότερα για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα ζητήματα», ανέφερε στη δήλωσή του, η οποία μεταδόθηκε από την ΕΡΤ ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου