Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Τόκιο 2020: Ο ελληνικός απολογισμός της ημέρας (23/7)

  Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς οι δύο αθλητές της κωπηλασίας, οι οποίοι μετείχαν στα χθεσινά προκριματικά, εξασφάλισαν την απευθείας παρουσία τους στα προημιτελικά του μονού σκιφ.

Την αρχή έκανε ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στην δεύτερη προκριματική σειρά του μονού σκιφ ανδρών με 6:59.49 και πήρε με… άνεση το εισιτήριο για τους προημιτελικούς της Κυριακής. Από την πλευρά της, η Αννέτα Κυρίδου τερμάτισε τρίτη στην δεύτερη προκριματική σειρά του μονού σκιφ γυναικών με 7:54.28 και πήρε και αυτή την απευθείας πρόκριση για τους προημιτελικούς της Κυριακής, την οποία εξασφάλιζαν οι πρώτες τρεις αθλήτριες της σειράς.

Στο μεταξύ, η Ευαγγελία Ψάρρα πήρε την 44η θέση στο γύρο κατάταξης του ατομικού γυναικών στην τοξοβολία με 630 βαθμούς. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει στη φάση των «64» την προσεχή Πέμπτη (29/7) την Τσία-Εν Λιν. Η αθλήτρια από την Κινεζική Ταϊπέι ήταν 21η στο γύρο κατάταξης με 651 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με τη συμμετοχή της στους Αγώνες του Τόκιο, η 47χρονη Ψάρρα μπήκε στο… κλαμπ των Ελλήνων αθλητών με τις περισσότερες παρουσίες σε Ολυμπιακούς, το οποίο συνέθεταν -μέχρι σήμερα- ο ιστιοπλόος Τάσος Μπουντούρης και η σκοποβόλος Άγη Κασούμη με έξι συμμετοχές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου