Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Τι συμβαίνει με την ΠαΔΕΕ; Συνεχίζουν να μας δουλεύουν;

  Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Αυτές τις ημέρες προσκαλέστηκαν οι Ελληνικής καταγωγής πολιτικοί ανά το κόσμο στην Αθήνα, όπου συνάντησαν κυβερνητικούς παράγοντες και την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.  Αφού τους πληρώνουν τα έξοδα, καλά κάνουν.

Πρόκειται για πολιτικούς σε τοπικό επίπεδο (γερουσιαστές & βουλευτές) που έρχονται κάθε τόσο στην Ελλάδα για διακοπές και ότι θα βοηθήσουν την Ελλάδα σε διάφορα θέματα ανά το κόσμο!  Μα αυτοί δεν έχουν δύναμη.  Άσε που είναι και αντικανονικό!  Conflict of interest. 

Έτσι πιστεύουν για δεκαετίες τώρα οι αξιωματούχοι των Ελληνικών κυβερνήσεων οι οποίοι αναμένουν ότι οι part time politicians θα λύσουν τα προβλήματα που δεν μπορούν να λύσουν αυτοί!  Προσοχή δεν μιλάμε για αξιωματούχους σε κρατικό επίπεδο αλλά σε τοπικό!  Πολλοί από αυτούς δεν μιλούν Ελληνικά!

Συνεχίζουν να καλλούν τους part time politicians για διακοπές και να γράφουν τα ΜΜΕ για μεγάλης σημασίας επισκέψεις των "λίγων" πολιτικών από διάφορα μέρη του κόσμου που έρχονται στην ουσία για διακοπές!

Παρουσιάζουν τους «αστέρες» της Ελληνικής διασποράς και ότι αυτοί μπορούν να βοηθήσουν ή να αλλάξουν την όποια πολιτική των κρατών!

Να υπενθυμίσουμε ότι είναι η οργανωμένη ομογένεια και οι Ελληνικές οργανώσεις (Σύλλογοι και Ομοσπονδίες) που δεκάδες χρόνια είναι στο πλευρό της Ελλάδας σε όλα τα Εθνικά Θέματα και όχι μόνο.  

Ένας από αυτούς τους τοπικούς πολιτικούς που «κόβει και ράβει» τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα με προσωπικές φιλοδοξίες ακόμα και για τη δημιουργία καζίνο στο Ελληνικό και να γίνει βουλευτής στην Ελλάδα οι φήμες λένε ότι του έχει παραχωρηθεί οδηγός στην Αθήνα για την διευκόλυνση του!  Είναι ο ίδιος ο οποίος εργάζεται ως σοφέρ σε λιμουζίνα και παίρνει φιλοδωρήματα στις ΗΠΑ!  

Τα συμπεράσματα δικά σας.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου