Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ορατός ο κίνδυνος να κλείσει και η Ιος λέει ο Χρυσοχοΐδης

 Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Περισσότεροι από 30 αστυνομικοί θα μεταβούν στην Ιο από την Αττική, για τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης.

ATHANASIOS GIOUMPASIS VIA GETTY IMAGES

Προειδοποίηση για το ενδεχόμενο επιβολής περιορισμών και στην Ιο απηύθυνε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας ότι λόγω της έξαρσης κρουσμάτων, είναι ορατός ο κίνδυνος να «κλείσει» το νησί.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι περισσότεροι από 30 αστυνομικοί θα μεταβούν στην Ίο από την Αττική, για τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης.

Αναφερόμενος, δε, στη Μύκονο, είπε ότι έχουν σταλεί περισσότεροι από 180 αστυνομικοί με νέα διοίκηση.

Όπως τόνισε, τα «κορωνοπάρτι» στη Μύκονο χωρίζονται σε ιδιωτικά και επί πληρωμή, κάνοντας λόγο για εγκληματικές πράξεις που οδηγούν σε εξάπλωση του ιού.

Ως προς τη φωτιά σε Σταμάτα και Ροδόπολη, εξήρε τον επαγγελματισμό των στελεχών της Πυροσβεστικής και την προσπάθεια των αστυνομικών «που έσωζαν κόσμο μέσα από τα σπίτια τους», ενώ στάθηκε στην έντονη παρουσία εναέριων μέσων, τονίζοντας πως τα χειρότερα αποφεύχθηκαν επειδή η περιοχή είχε καθαριστεί. Σε ό,τι αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς, επεσήμανε ότι υπάρχουν επί του παρόντος ενδείξεις για εμπρησμό από πρόθεση, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει ένας ύποπτος.

HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου