Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Euro 2020: Εκατομμύρια ιπτάμενα μυρμήγκια «απειλούν» τον τελικό

Κυριακή, 11 Ιουλίου, 2021

Σύμφωνα με το SkyNews, ένα ραντάρ εντόπισε την Παρασκευή εκατομμύρια από αυτά στον ουρανό του Λονδίνου, καθώς το διάστημα Ιουνίου – Σεπτεμβρίου γίνεται το ζευγάρωμά τους

Euro 2020: Εκατομμύρια ιπτάμενα μυρμήγκια «απειλούν» τον τελικό | tovima.gr

Σμήνη από ιπτάμενα μυρμήγκια είναι πιθανό να συρρεύσουν κατά τη διάρκεια του αποψινού μεγάλου τελικού του Euro μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας, στο Γουέμπλεϊ, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με το SkyNews, ένα ραντάρ εντόπισε την Παρασκευή εκατομμύρια από αυτά στον ουρανό του Λονδίνου, καθώς το διάστημα Ιουνίου – Σεπτεμβρίου γίνεται το ζευγάρωμά τους.

Ο Adam Hart, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Gloucestershire και συνεργάτης της Βασιλικής Εντομολογικής Εταιρείας, δήλωσε ότι τα σμήνη μυρμηγκιών που εμφανίστηκαν την Παρασκευή ήταν μόνο η αρχή.

«Εάν οι συνθήκες είναι ιδανικές την Κυριακή, μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από τρία λιοντάρια (σ.σ. στο εθνόσημο του Ηνωμένου Βασιλείου) στις φανέλες των παικτών στο Γουέμπλεϊο και σε όλη τη χώρα».

Δεν είναι η πρώτη φορά…

Πάντως, αν οι προβλέψεις των ειδικών επιβεβαιωθούν, δεν θα είναι η πρώτη φορά που τα έντομα κάνουν την εμφάνισή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Τα ιπτάμενα μυρμήγκια είναι τακτικοί επισκέπτες των αγώνων τένις στο Wimbledon, που πραγματοποιούνται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.  

«Σε αντίθεση με τα μυρμήγκια που βλέπουμε συνήθως, τα ιπτάμενα έχουν φτερά και είναι αρκετά μεγαλύτερα» δήλωσε ο καθηγητής. «Τα μεγαλύτερα είναι θηλυκά και τα μικρότερα είναι αρσενικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου