Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Ιμπαγάσα: Στο όνομα του πατρός

  Κυριακή, 11 Ιουλίου, 2021

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο γιος του Άριελ Ιμπαγάσα, ο 18χρονος Ιάγκο.

Ιμπαγάσα: Στο όνομα του πατρός | tovima.gr

Ο18χρονος Ιάγκο Ιμπαγάσα είναι και επίσημα επαγγελματίας, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του. Ο «μικρός» της οικογένειας αγωνίζεται εδώ και 2 χρόνια στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, φτιάχνοντας ένα πολύ καλό όνομα. Σήμερα ήρθε η μέρα να δικαιωθεί με τον Ολυμπιακό να του προσφέρει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο του όνειρο.

Ο πατέρας του, Άριελ Ιμπαγάσα πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010, με την οικογένειά του φυσικά να τον ακολουθεί. Ο μικρός τότε Ιάγκο ήταν μόλις 7 ετών. Ο Άριελ μάλιστα, πριν αποφασίσει να έρθει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, είχε αγοράσει σπίτι στην Μαγιόρκα για να εγκατασταθεί μόνιμα στην ομώνυμη πόλη. Λίγο αργότερα όμως, ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό και η οικογένειά του μετακόμισε στον Πειραιά, όπου κατευθείαν ερωτεύτηκε τον ήλιο, την θάλασσα της περιοχής, αλλά κυρίως πάνω απ’ όλα τον Ολυμπιακό. Ο Άριελ Ιμπαγάσα αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα έως το 2014, και το 2015 ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Οι εξαιρετικές σχέσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού, οδήγησαν τους ιθύνοντες της ομάδας να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, εκτιμώντας απεριόριστα τον χαρακτήρα του και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις. Από το 2016 επιτελεί σε θέση βοηθού προπονητή, στην ανδρική ομάδα αλλά και στην Κ-20. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα ανακοινώθηκε πως θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας Β’ του Ολυμπιακού, που θα αγωνιστεί στην Super League 2.

Βλέποντας λοιπόν ο μικρός Ιάγκο τον πατέρα του να μεγαλουργεί με την ερυθρόλευκη φανέλα, και να κερδίζει την εκτίμηση της διοίκησης και του κόσμου, έβαλε ως στόχο και όνειρο να ακολουθήσει τα πατήματά του. Το καλοκαίρι του 2019 εντάσσεται στην Κ-17 του Ολυμπιακού και έναν χρόνο αργότερα μετακινείται στην Κ-19, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Άξιο αναφοράς αποτελεί πως ο Ιάγκο ήταν ο καλύτερος παίκτης της Κ-17 του Ολυμπιακού στην μεγάλη νίκη επί της αντίστοιχης Κ-17 της Μπαρτσελόνα με 4-1, βρίσκοντας δίχτυα μία φορά και αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Το μέλλον του νεαρού Ιάγκο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να δούμε αν θα συνυπάρξει με τον πατέρα του στην Β’ ομάδα των ερυθρολεύκων.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου