Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Επεισοδιακά καλλιστεία: Η Mrs World άρπαξε το στέμμα από τη νικήτρια και το έδωσε σε άλλη

Παρασκευή, 9 Απριλίου, 2021

Στη συνέχεια συνελήφθη για τον τραυματισμό της νικήτριας. Ο απίστευτος λόγος που έγιναν όλα αυτά.

- VIA GETTY IMAGES

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκαν τα  καλλιστείων του Mrs Σρι Λάνκα, με ίντριγκες, τράβηγμα στέμματος, τραυματισμούς και συλλήψεις. Και μάλιστα για τον πιο απίστευτο λόγο. 

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η βασίλισσα ομορφιάς Πουσπίκα ντε Σίλβα κέρδισε τον τίτλο της «Mrs Σρι Λάνκα» σε τελετή που προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση την Κυριακή. Τα εν λόγω καλλιστεία είναι για παντρεμένες γυναίκες. 

Όταν ανακοινώθηκε το όνομά της και της έβαλαν το υπέρλαμπρο στέμμα, πήρε το μικρόφωνο η πρώην «Mrs Σρι Λάνκα» και νυν Μrs Κόσμος, Κάρολιν Τζούρι, και είπε ότι δεν μπορούσε να κερδίσει η ντε Σίλβα γιατί δεν ήταν παντρεμένη, αλλά χωρισμένη. Έτσι, ανακοίνωσε ότι ο τίτλος πάει στην πρώτη αναπληρωματική. 

Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι μπόρεσε να φορέσει το στέμμα της μόνο για λίγα λεπτά, είχε και την Τζούρι να τραβάει στην κυριολεξία το στέμμα για να βγει (το οποίο ήταν στερεωμένο με τσιμπιδάκια και που να βγει).  

 Το βίντεο από το στιγμιότυπο έγινε φυσικά viral. 

Μετά από όλα αυτά, η κανονική νικήτρια των καλλιστείων ντε Σίλβα κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Τζούρι, για τον τραυματισμό της κατά τη βίαιη αφαίρεσε του στέμματος από το κεφάλι της.

LAKRUWAN WANNIARACHCHI VIA GETTY IMAGES
Η πρώην «Mrs Σρι Λάνκα» και νυν Μrs Κόσμος, Κάρολιν Τζούρι, ενώ φεύγει από την αστυνομία μετά τη σύλληψή της. 

Η Τζούρι συνελήφθη όταν πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει και αφέθηκε αργότερα ελεύθερη με εγγύηση.

Η Τζούρι, η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό Mrs World το 2020 στο Λας Βέγκας, είπε σε ΜΜΕ ότι θα μιλήσει αργότερα.

Από την πλευρά της, η Ντε Σίλβα διευκρίνισε, σε ανάρτησή της στο Facebook ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο, αλλά είναι σε διάσταση. Είπε επίσης ότι μετά το περιστατικό πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειας καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι.

LAKRUWAN WANNIARACHCHI VIA GETTY IMAGES

Ο τίτλος της επεστράφη την Τρίτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αφού οι διοργανωτές των καλλιστείων επιβεβαίωσαν πως δεν είναι διαζευγμένη και της ζήτησαν συγγνώμη.

Ο επίσημος λογαριασμός της διοργάνωσης Mrs World στο Instagram αναγνώρισε τη νίκη της Ντε Σίλβα, σε μια σύντομη ανάρτηση με τη φωτογραφία της, την Τρίτη. «Είμαστε απογοητευμένοι», είπε ο επικεφαλής της επιτροπής στο BBC, προσθέτοντας ότι «ήταν ντροπή όπως συμπεριφέρθηκε η Κάρολιν Τζούρι στη σκηνή και η οργάνωση του διαγωνισμού έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το θέμα».

STRINGER VIA REUTERS
Η βασίλισσα ομορφιάς Πουσπίκα ντε Σίλβα κέρδισε τον τίτλο της «Mrs Σρι Λάνκα».
HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου