Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Εμβόλια : Αλλάζει ρότα η ΕΕ – Γιατί θα χρειαστεί 3η δόση Pfizer

Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα ευρωπαϊκών εντύπων, σύμφωνα με τα οποία αλλάζει προσανατολισμό η Ευρωπαϊκή Ένωση ως προς τα εμβόλια

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer, η εταιρεία κάνει μια έρευνα και το πιθανότερο είναι ότι όσοι εμβολιάζονται με το εμβόλιό της, μετά τον πλήρη εμβολιασμό τους, θα χρειαστεί να κάνουν μία τρίτη δόση μέσα σε διάστημα από 6 έως 12 μήνες προκειμένου να διατηρηθεί η ανοσία.

Όπως είπε ο ίδιος, στη συνέχεια θα χρειάζεται και ένας ετήσιος εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού, όπως γίνεται και με τη γρίπη.

Την ίδια ώρα για την Ευρώπη φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα ευρωπαϊκών εντύπων, σύμφωνα με τα οποία αλλάζει προσανατολισμό η Ευρωπαϊκή Ένωση ως προς τα εμβόλια.

Χθες έκανε δηλώσεις η Γαλλίδα υφυπουργός Bιομηχανίας και απάντησε σε ερώτηση εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ανανεώσει τα συμβόλαια με AstraZeneca και Johnson & Johnson. Η απάντησή της ήταν ότι μάλλον όχι, ενώ αντίθετα είπε ότι οι Βρυξέλλες έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με Pfizer και Moderna για νέα συμβόλαια για το 2022.

Στη Βραζιλία είναι πολύ άσχημη ή κατάσταση με τον κορωνοϊό με τις αρχές να καλούν τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδιά, να το κάνουν μετά το τέλος της πανδημίας.

Στη Βραζιλία το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού που έχει επικρατήσει φαίνεται πως χτυπά κυρίως νεαρές γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου