Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Sky Pool: Η πρώτη ιπτάμενη, διαφανής πισίνα του κόσμου άνοιξε στο Λονδίνο

 Σάββατο 24 Απριλίου, 2021

Οι πρώτοι τυχεροί, έκαναν ήδη την βουτιά τους στον αέρα.

Βρίσκεται στην περιοχή Embassy Gardens, σε απόσταση αναπνοής από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο κι είναι η πρώτη και - μέχρι στιγμής - μοναδική πισίνα του είδους της στον κόσμο.

Η Πισίνα του Ουρανού - Sky Pool - ενώνει δύο κτιριακά συγκροτήματα στο ύψος του 10ου ορόφου, έχει μήκος 25 μέτρων κι είναι φτιαγμένη από διαφανές ακρυλικό υλικό, που επιτρέπει απόλυτη διαφάνεια.

Πρόκειται για μία πισίνα-γέφυρα, που καλύπτει την απόσταση των 14 μέτρων μεταξύ των δύο κτιρίων και μπορεί να φαίνεται εύθραυστη, αλλά δεν είναι καθόλου..

Οι πλευρές της έχουν πάχος 20 εκατοστών, ο πυθμένας είναι στα 30 εκατοστά, το βάθος της φτάνει τα 3,2 μέτρα και το συνολικό βάρος της τους 50 τόννους.

Διαθέτει ειδικά φίλτρα, σκαλιά και από τις δύο πλευρές και πέντε μοντέλα φωτισμού για φαντασμαγορικές, κολυμβητικές εμπειρίες τα βράδια.

.

Οι ένοικοι θα μπορούν να κολυμπούν από το ένα κτίριο στο άλλο - και οι πρώτοι τυχεροί, έκαναν ήδη την βουτιά τους στον αέρα.

Huffpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου