Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

European Super League : Η συγγνώμη του Τζον Χένρι στον κόσμο της Λίβερπουλ

John Henry apologizes to Liverpool FC fans after Super League debacle: ‘I’ve let you down’

John Henry είναι και ο ιδιοκτήτης των Boston Red Sox

Ο αμερικανός επιχειρηματίας απολογήθηκε για την εμπλοκή των Κόκκινων στο εγχείρημα της European Super League

European Super League : Η συγγνώμη του Τζον Χένρι στον κόσμο της Λίβερπουλ | tovima.gr

Συγγνώμη από τους οπαδούς της Λίβερπουλ ζήτησε ο Τζον Χένρι για την αναστάτωση που προκλήθηκε το τελευταίο τριήμερο με τη συμμετοχή της ομάδας στην European Super League.

Το μήνυμα του Τζον Χένρι προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ:

«Θέλω να απολογηθώ σε όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την αναστάτωση που προκάλεσα τις τελευταίες 48 ώρες. Είναι αυτονόητο, αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι αυτό το σχέδιο δεν επρόκειτο ποτέ να σταθεί χωρίς την υποστήριξη του κόσμου.

Κανείς δε σκέφτηκε κάτι διαφορετικό στην Αγγλία. Σε αυτές τις 48 ώρες ήσασταν πολύ σαφείς ότι δε θα σταθεί. Σας ακούσαμε, σας άκουσα.

Και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιούργκεν, τους παίκτες και όλους όσοι δουλεύουν σκληρά στην ομάδα για να είναι περήφανοι οι οπαδοί μας.

Δεν έχουν απολύτως καμία ευθύνη γι’ αυτήν την αναστάτωση. Αυτοί αναστατώθηκαν, και αδίκως. Αυτό είναι το πιο οδυνηρό. Αγαπάνε την ομάδα που υποστηρίζετε και δουλεύουν για να είστε περήφανοι κάθε μέρα.

Ξέρω ότι όλη η ομάδα των ανθρώπων της Λίβερπουλ έχουν το απαραίτητο πάθος και τις ηγετικές ικανότητες, ώστε να χτίσουν ξανά την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε.

Πριν από πάνω από μία δεκαετία αναλάβαμε τις προκλήσεις του ποδοσφαίρου και ονειρευτήκαμε ό,τι και εσείς. Δουλέψαμε σκληρά για να βελτιώσουμε την ομάδα σας και η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι, ακόμα κι όταν κάνουμε λάθη, προσπαθούμε για το καλύτερο συμφέρον της ομάδας σας.

Σε αυτήν την προσπάθεια, σας απογοήτευσα. Ξανά, ζητώ συγγνώμη και εγώ μόνο είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος για την αχρείαστη αρνητικότητα των τελευταίων δύο ημερών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου