Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Απεβίωσε ο κ. George Geraniotis

Απεβίωσε σήμερα ο κ. Γεώργιος Γεραννιώτης, 88 ετών από το Winchester, Massachusetts.  Ο κ. Γερανιώτης είχε μηχανουργείο (μικρό εργοστάσιο) στην πόλη Woburn, Massachusetts.
Η καταγωγή του ήταν από το Γεράνι της Κρήτης, δίπλα στο αεροδρόμειο Μάλεμε, όπου έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του και πολλές φορές μας διηγήτω την εποχή που οι Γερμανοί έπεφταν με τα αλεξίπτωτα να καταλάβουν τη Μεγαλόνησο και τη σθεναρή αντίσταση των Κρητών.
Ο κ. Γιαννιώτης είχε βραβευτεί από την Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων πριν 4 χρόνια στο επίσημο δείπνο. Τελευταία φορά που βρεθήκαμε για φαγητό με φίλους και με τον κ. Γεραννιώτη ήταν πριν τρεις μήνες στο εστιατόριο Jimmy's στο Arlington.
Ήταν ένας καλός Άνθρωπος, καλός επιχειρηματίας, καλός οικογενειάρχης μα πάνω από όλα ήταν ένας καλός Έλληνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του κ. Γεραννιώτη θα γίνει το Σάββατο, 17 Ιουνίου στις 10:00πμ στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Woburn.

Καλό ταξίδι Φίλε Γεώργιε Γεραννιώτη.

Περισσότερα περί της κηδείας και ταφής αργότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου