Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Τραμπ: Είμαι πρόθυμος να καταθέσω τη δική μου εκδοχή ενόρκως

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
«Καμία συμπαιγνία, καμία παρεμπόδιση της δικαιοσύνης» δεν έδειξε η κατάθεση του πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόουμι στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας, υπογράμμισε σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με το Ρουμάνο πρόεδρο, Κλάους Γιόχανις, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Τραμπ υποστήριξε ότι δεν ζήτησε από τον Κόουμι να διακόψει την έρευνα εις βάρος του Μάικλ Φλιν, πρώην συμβούλου ασφαλείας του Λευκού Οίκου, με αντικείμενο πιθανή εμπλοκή του με ρωσικούς παράγοντες. Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πρόθυμος να μοιραστεί τη δική του εκδοχή των γεγονότων, ορκιζόμενος ενώπιον της Επιτροπής. 
Σε σχέση με το εάν υπάρχουν ή όχι ηχογραφήσεις των συνομιλιών του με τον Κόουμι, ο Τραμπ είπε ότι ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον ο αμερικανικός λαός μάθει για το εάν υφίστανται ή όχι.
«Είναι υπέυθυνος για διαρροές, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε στο να διοικούμε την υπέροχη χώρα μας», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου