Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Τραμπ: Είμαι πρόθυμος να καταθέσω τη δική μου εκδοχή ενόρκως

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
«Καμία συμπαιγνία, καμία παρεμπόδιση της δικαιοσύνης» δεν έδειξε η κατάθεση του πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόουμι στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας, υπογράμμισε σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με το Ρουμάνο πρόεδρο, Κλάους Γιόχανις, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Τραμπ υποστήριξε ότι δεν ζήτησε από τον Κόουμι να διακόψει την έρευνα εις βάρος του Μάικλ Φλιν, πρώην συμβούλου ασφαλείας του Λευκού Οίκου, με αντικείμενο πιθανή εμπλοκή του με ρωσικούς παράγοντες. Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πρόθυμος να μοιραστεί τη δική του εκδοχή των γεγονότων, ορκιζόμενος ενώπιον της Επιτροπής. 
Σε σχέση με το εάν υπάρχουν ή όχι ηχογραφήσεις των συνομιλιών του με τον Κόουμι, ο Τραμπ είπε ότι ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον ο αμερικανικός λαός μάθει για το εάν υφίστανται ή όχι.
«Είναι υπέυθυνος για διαρροές, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε στο να διοικούμε την υπέροχη χώρα μας», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου