Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Τέλος το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» από τον Alpha


Δευτέρα, 19 Ιουνίου, 2017Αυτό που ακουγόταν εδώ και αρκετό καιρό επιβεβαιώθηκε από τα πλέον αρμόδια χείλη: η ψυχαγωγική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά«, που προβαλλόταν τα τελευταία 4 χρόνια (από τα συνολικά 13 της πορείας της) στη συχνότητα του Alpha, από τη νέα σεζόν αλλάζει «στέκι».

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Σπύρος Παπαδόπουλος, στο κλείσιμο της χθεσινής τελευταίας εκπομπής για τη σεζόν, όντας φανερά συγκινημένος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποια θα είναι η νέα τηλεοπτική του στέγη.
Αναλυτικά, ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ πάρα πολύ εσάς, τους τηλεθεατές, όλο τον κόσμο που έχει περάσει από αυτή την εκπομπή εδώ και 13 χρόνια. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο. Ευχαριστούμε τον Alpha γι’ αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εμείς θα πάμε κάπου αλλού. Το Στην Υγειά Μας θα συνεχίσει και θα συνεχίσει, όχι επειδή κάνουμε κάτι εμείς πολύ καλά, αλλά επειδή έρχεστε εσείς που έρχεστε», ενώ κατέληξε λέγοντας: «Καλό καλοκαίρι. Τα λέμε από τον Οκτώβρη«.
Δες το σχετικό απόσπασμα: 

Πηγή: Ladylike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου