Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Ανήλικη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από το θείο της στην Αμαλιάδα

ΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΤΗΣ

Θύμα βιασμού κατήγγειλε πως έπεσε μία 18χρονη πλέον κοπέλα απο την Αμαλιάδα, από τον ίδιο της το θείο. Η κοπέλα ισχυρίζεται πως ο θείος της, της έριξε υπνωτικό στην πορτοκαλάδα της και την βιασε, αφήνοντάς την έγκυο. 


Ανήλικη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από το θείο της στην Αμαλιάδα
Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο δικηγόρος της οικογένειας μιας 18χρονης  -σήμερα- κοπέλας που διαμένει στο δήμο Ήλιδας, Δημήτρης Καραγιάννης, υπέβαλε μήνυση για λογαριασμό της σε βάρος του θείου της και πρώτου εξαδέλφου της μητέρας της, για όσα καταγγέλλονται πως συνέβησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κορινθία. 

Η μήνυση αφορά σε βιασμό ανηλίκου (ήταν 17 η νεαρή όταν συνέβησαν τα όσα υποστηρίζει) δια του εξαναγκασμού του με αθέμιτα μέσα και παρά τη θέλησή της εξώγαμη συνουσία.

Η κοπέλα κατήγγειλε πως ο δράστης ηλικίας 39 ετών, την είχε παρενοχλήσει στο παρελθόν ξανά και την είχε απειλήσει αν αποκάλυπτε το παραμικρό. Τον περασμένο Σεπτέμβριο η κοπέλα βρέθηκε στο Ζευγολατιό Κορινθίας όπου διαμένει ο δράστης με την οικογένειά του, για λόγους υγείας του πατέρα της. Ο δράστης φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της απουσίας των γονέων της 18χρονης, για να την πλησιάσει. Όπως υποστηρίζει η κοπέλα, της προσέφερε πορτοκαλάδα να πιει – η οποία φαίνεται πως είχε υπνωτικό. Όταν η κοπέλα ξύπνησε ήταν γυμνή στο κρεβάτι και ο φερόμενος δράστης επίσης γυμνός δίπλα της να υποστηρίζει πως έκαναν έρωτα. Η κοπέλα αντέδρασε και εισέπραξε πάλι απειλές από την πλευρά του αν αποκαλύψει το οτιδήποτε.

Μετά από μερικούς μήνες η κοπέλα διαπίστωσε πως εγκυμονούσε και θέλησε να ενημερώσει το θείο της που της είπε πως στις αρχές του μήνα θα δώσει λύση. Προσπάθησε να πείσει την 18χρονη να αποβάλλει κάτι που από φόβο αρνήθηκε. Ο φερόμενος ως δράστης στις 15 Μαρτίου την πλησίασε την κοπέλα που περπατούσε στο δρόμο, με το αυτοκίνητό του και με φιλικά του πρόσωπα. Με τη βία την επιβίβασαν στο όχημα και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στο Βραχάτι Κορινθίας όπου την απείλησαν να κάνει έκτρωση.

Η κοπέλα ενημέρωσε τους γονείς της και έφυγαν από το Ζευγολατιό που παρέμεναν λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα, για να επιστρέψουν στο χωριό του δήμου Ήλιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου