Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Αγρίνιο: Αθώος ο 17χρονος που σκότωσε τη μητέρα του γιατί του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση

Πέμπτη, 6 Απριλίου, 2017ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥ

Μετά από μία μαραθώνια ακροαματική διαδικασία, το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Αγρινίου έκρινε αθώο, λόγω ακαταλόγιστου, τον νεαρό που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του, επειδή του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση.


Όπως μεταδίδει το agriniopress.gr, ο 20χρονος σήμερα γιος αθωώθηκε επειδή πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο, όπως είχε προτείνει νωρίτερα και ο εισαγγελέας της έδρας. Αντίθετα, η πολιτική αγωγή που εκπροσωπούσε την αδελφή της θανούσης, ζήτησε την ενοχή του για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ο νεαρός είναι ελεύθερος να ζει με τον πατέρα του, καθώς το δικαστήριο έκρινε πως δεν είναι επικίνδυνος, ενώ ψυχίατρος θα παρακολουθεί την πορεία της υγείας του.
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Στις Μαΐου του 2013 ο 17χρονος τότε μαθητής σκότωσε την 51χρονη μητέρα του με μαχαίρι, επειδή του έκανε παρατήρηση ζητώντας του να κλείσει την τηλεόραση, καθώς εκείνη την περίοδο έδινε πανελλαδικές εξετάσεις. Το συμβάν είχε διαδραματιστεί στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου