Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Αγρίνιο: Αθώος ο 17χρονος που σκότωσε τη μητέρα του γιατί του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση

Πέμπτη, 6 Απριλίου, 2017ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥ

Μετά από μία μαραθώνια ακροαματική διαδικασία, το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Αγρινίου έκρινε αθώο, λόγω ακαταλόγιστου, τον νεαρό που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του, επειδή του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση.


Όπως μεταδίδει το agriniopress.gr, ο 20χρονος σήμερα γιος αθωώθηκε επειδή πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο, όπως είχε προτείνει νωρίτερα και ο εισαγγελέας της έδρας. Αντίθετα, η πολιτική αγωγή που εκπροσωπούσε την αδελφή της θανούσης, ζήτησε την ενοχή του για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ο νεαρός είναι ελεύθερος να ζει με τον πατέρα του, καθώς το δικαστήριο έκρινε πως δεν είναι επικίνδυνος, ενώ ψυχίατρος θα παρακολουθεί την πορεία της υγείας του.
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Στις Μαΐου του 2013 ο 17χρονος τότε μαθητής σκότωσε την 51χρονη μητέρα του με μαχαίρι, επειδή του έκανε παρατήρηση ζητώντας του να κλείσει την τηλεόραση, καθώς εκείνη την περίοδο έδινε πανελλαδικές εξετάσεις. Το συμβάν είχε διαδραματιστεί στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου