Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Απεβίωσε ο Βασίλειος Κωνσταντίνου Κουτρουμπής

Δυστυχώς και μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε τόσο αυτός όσο και οι ιατροί ο Βασίλης Κουτρουμπής ο οποίος εδώ και δύο μήνες ήταν σε αφασία τελικά πριν λίγο (Δευτέρα βράδυ, 21 Αυγούστου, 2017) υπέκυψε. Κρατιόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη (τραυματίστηκε έπειτα από πτώση στο σπίτι του).

Ο Βασίλειος Κουτρουμπής, 51 ετών, ήταν γιος λατρευτός των Κώστα Κουτρουμπή (καταγωγή από Αμαλιάδα, Ηλείας) και της Αρετής Κουτρουμπή (από την Αρετή, Ηλείας).

Ο Βασίλης Κουτρουμπής ήταν ιδιοκτήτης του Holy Chuck Restaurant, στο Toronto, Ontario, Canada

Αφήνει πίσω του εκτός από τους γονείς του την σύζυγό του Ροζαλίνα Συλβέστρι και δύο κόρες, η μία απόφοιτος Πανεπιστημίου.

Να σημειώσουμε ότι πριν μερικά χρόνια (23 Φεβρουαρίου, 2009) έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του Βασίλη, Γεώργιος Κουτρουμπής.

Τα της κηδείας και ταφής θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας αργά την Τετάρτη.


O Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Κουτρουμπή


Αιωνία Η Μνήμη


Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Παράταση πήρε η Ελλάδα για τα ταξίδια στις ΗΠΑ χωρίς βίζα

Πέμπτη, 6 Απριλίου, 2017

Φωτογραφία αρχείου
Παράταση πήρε η Ελλάδα για τα ταξίδια στις ΗΠΑ χωρίς βίζα
Παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018 πήρε η Ελλάδα για το visa waiver, το ταξίδι στις ΗΠΑ χωρίς έκδοση βίζας.
Πάντως, όπως γράφει ο Εθνικός Κήρυκας της Νέας Υόρκης, από την 1 Απριλίου 2016, οι καινούργιες εγκρίσεις του Ηλεκτρονικού Συστήματος Ταξιδιωτικής Εξουσιοδότησης (ESTA) που αφορούν Ελληνες υπηκόους ισχύουν για ένα χρόνο, αντί για την προκαθορισμένη ισχύ των δύο ετών.

»» Η Ελλάδα και το visa waiver programΣτην περίπτωση της Ελλάδας εκκρεμεί η αντικατάσταση των παλαιών ταυτοτήτων με τις νέες που θα διαθέτουν βιομετρικά χαρακτηριστικά.
Το θέμα έχει πάρει μία ακόμα παράταση μέχρι το 2018, λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου