Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ο νέος ιδιοκτήτης της έπαυλης του Playboy είναι... Έλληνας. Greek the new owner of the Playboy mansion

ΝΤΑΡΕΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ                                                  Τρίτη, 7 Ιουνίου, 2016

Σε… ελληνικά χέρια περνάει η έπαυλη του Playboy, το εντυπωσιακό κτίριο του 1927 και σπίτι του Χιού Χέφνερ, που σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal αγοράστηκε από τον Ντάρεν Μητρόπουλο –ιδιοκτήτη της επενδυτικής εταιρίας Metropoulos & Co. 


Ο νέος ιδιοκτήτης της έπαυλης του Playboy είναι... Έλληνας
Ο 32χρονος Μητρόπουλος είναι ιδιοκτήτης γειτονικής έπαυλης και όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να αγοράσει και το διάσημο σπίτι του Χέφνερ. 
Μάλιστα, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα, ο Έλληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος είχε αγοράσει το σπίτι του πάλι από τον Χέφνερ το 2009 για 18 εκατομμύρια δολάρια.
Μέχρι στιγμής, το ποσό που δαπανήθηκε από τον Μητρόπουλο για την νέα του… επένδυση δεν έχει γίνει γνωστό. Ένας εκπρόσωπός του δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο 32χρονος αγαπάει με πάθος την αρχιτεκτονική της γειτονιάς και η ευκαιρία να λειτουργήσει ως «επιστάτης» της θα είναι πραγματική τιμή για εκείνον. 
Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, ο 90χρονος Χέφνερ έχει το δικαίωμα να παραμείνει στην έπαυλη για το υπόλοιπο της ζωής του.  Μόλις ο «πατέρας» του Playboy πεθάνει, τότε ο Μητρόπουλος αναμένεται να ενώσει τις δύο ιδιοκτησίες. 
Η έπαυλη του Χέφνερ έχει συνολικά 29 δωμάτια, εκ των οποίων 12 είναι κρεβατοκάμαρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου