Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Τη Δευτέρα το "Άγιο Χρήμα" από την Ευρώπη, "In God We Trust"

Πέμπτη, 16 Ιουνίου, 2016

Του Αγίου Πνεύματος φθάνει η δόση των 7,5 δισ. στην Αθήνα

Του Αγίου Πνεύματος φθάνει η δόση των 7,5 δισ. στην Αθήνα
Δόθηκε το πράσινο φως σε επίπεδο Συμβουλίου Διοικητών (υπό τον Γ.Ντάσελμπλουμ και των ΥΠΟΙΚ της ευρωζώνης) για την εκταμίευση της δόσης στην Ελλάδα, καθώς όπως μεταδίδεται από τις Βρυξέλλες, ενέκριναν το επικαιροποιημένο μνημόνιο με την Ελλάδα.
Τη σφραγίδα για την εκταμίευση θα βάλει την Παρασκευή το ΔΣ του ESM και τα 7,5 δισ. ευρώ αναμένεται να φθάσουν στην Αθήνα του Αγίου Πνεύματος.
Νωρίτερα, πληροφορίες ήθελαν να έχει υπάρξει μικρή εμπλοκή λόγω εκκρεμμοτήτων αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η απόφαση να μετατίθετο για αύριο. Για τέσσερις μικρές εκκρεμότητες που μετατίθεται για αργότερα μίλησε και ο Γ.Ντάισλεμπλουμ μετά τη συνεδρίαση των Διοικητών του ESM, τονίζοντας πάντως ότι η Ελλάδα εκπλήρωσε τις υποχρέωσεις της.
«Η Ελλάδα φαίνεται ότι έκανε όλη τη δουλειά σε ότι αφορά τα prior actions», υποστήριξε, «εκτός από τέσσερα πολύ μικρά θέματα τα οποία θα χειριστούμε αργότερα», είπε ο Ντάισελμλουμ. «Τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά», προσέθεσε χαμογελώντας.
Όπως προαναφέρθηκε, η απόφαση για δρομολόγηση της εκταμίευσης της δόσης θα δοθεί αύριο στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ESM, που θα συνέρθει το πρωί της Παρασκευής, όπως είπε ο πρόεδρος του, Κλάους Ρέγκλινκ.
Τα λεφτά αναμένονται στην Αθήνα τη Δευτέρα, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, γεγονός που επιβεβαίωναν και πηγές από τις Βρυξέλλες, καθώς στόχο αποτελεί να δοθούν τα χρήματα στην Ελλάδα πριν το δημοψήφισμα στη Βρετανία στέλνοντας μήνυμα στους βρετανούς για το τι σημαίνει αλληλεγγύη στην Ευρώπη.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου