Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ποιός είναι ο 29χρονος Ομάρ Ματίν, ο δράστης του μακελειού στο κλαμπ στο Ορλάντο


Δευτέρα, 13 Ιουνίου, 2016


Τον Όμαρ Ματίν έχουν αναγνωρίσει οι αρχές ως το φερόμενο δράστη για τη πιο φονική ένοπλη επίθεση που έχει σημειωθεί στις ΗΠΑ. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του και το όνομά του. Όπως αναφέρεται, ήταν γνωστός στο FBI από το 2013.
Ο Ματίν είναι Αμερικανός υπήκοος, 29 ετών. Σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά. Το MSNBC επισήμανε ότι ο Ματίν δήλωσε πίστη στον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους Άμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, ενώ σύμφωνα με το AMAQ NEWS που πρόσκειται στην οργάνωση, το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό.
Ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη, Μιρ Σεντίκε, μιλώντας στο NBC, εκτίμησε ότι η επίθεση «δεν έχει ουδεμία σχέση με την θρησκεία». Υποστήριξε ότι ο γιος του είχε εξοργιστεί καθώς πριν από λίγο καιρό είχε δει δύο άνδρες να φιλιούνται μπροστά στη γυναίκα και τον γιο του. Κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχε ομοφοβικά κίνητρα.
«Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Βρισκόμαστε σε κατάσταση σοκ όπως ολόκληρη η χώρα» πρόσθεσε ο πατέρας, αφού ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της οικογένειάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου