Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Συνέλαβαν για παράνομη πώληση εισιτηρίων του Μουντιάλ διευθυντή εταιρείας που συνεργάζεται με τη FIFA

Τρίτη, 8 Ιουλίου, 2014

Η αστυνομία έξω από το πολυτελές Copacabana Palace Hotel του Ρίο ντε Τζανέιρο όπου διαμένει το κύριο σώμα των επισήμων της FIFA.Πηγή: (ΕΡΑ)
Συνέλαβαν για παράνομη πώληση εισιτηρίων του Μουντιάλ διευθυντή εταιρείας που συνεργάζεται με τη FIFA
Η αστυνομία της Βραζιλίας συνέλαβε τον διευθύνοντα σύμβουλο μιας συνεργαζόμενης με τη FIFA εταιρείας, στο πλαίσιο των ερευνών για παράνομη πώληση των εισιτηρίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 
Ο Ρέι Γουίλαν της εταιρείας Match Hospitality συνελήφθη στο πολυτελές Copacabana Palace Hotel του Ρίο ντε Τζανέιρο όπου επίσης διαμένει και το κύριο σώμα των επισήμων της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Γουίλαν συνελήφθη καθώς υπάρχουν υποψίες ότι είναι ο επικεφαλής ενός δικτύου παράνομης μεταπώλησης των εισιτηρίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία.
Η Match Hospitality είναι η αποκλειστική εταιρεία παροχής εισιτηρίων VIP της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου καθώς επίσης και των εισιτηρίων εισόδου στα στάδια, στα αεροπλάνα και στα πολυτελή ξενοδοχεία.
Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή άλλων 11 ατόμων-μελών μιας διεθνούς συμμορίας.
Κατηγορούνται για την παράνομη μεταπώληση εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που είχαν αρχικά χορηγηθεί στους παίκτες.
Η αστυνομία αναφέρει ότι η συμμορία έχει κερδίσει χρηματικά ποσά ύψους 90 εκατομμυρίων δολαρίων ανά τουρνουά.
Οι συλληφθέντες είναι πιθανόν να βρεθούν αντιμέτωποι με κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράνομη πώληση εισιτηρίων.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου