Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Επίσημα νέος προπονητής της Εθνικής ο Ρανιέρι

Αλλη μία αιφνιδιαστική επίσκεψη

Νέος προπονητής της Εθνικής μας, και επίσημα ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο ιταλός τεχνικός είχε έρθει από την πέμπτη στην Ελλάδα και την Παρασκευή αφού πρώτα επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, αλλά και το γήπεδο «Καραϊσκάκης», πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ και υπέγραψε το διετές συμβόλαιο του με απολαβές 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της «γαλανόλευκης» ο Ρανιέρι είπε: «Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά μόλις συνάντησα τον πρόεδρο είχα μια καλή αίσθηση. Ήξερα καλά την Εθνική Ελλάδος και αποφάσισα πως θα ήταν μια πολύ καλή λύση να έρθω και να προπονήσω την Ελλάδα», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Είδα την Ελλάδα στο Μουντιάλ. Έκανε πολύ καλή πορεία και μου άρεσε πολύ το πνεύμα της. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα κοιτάξουμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το Euro».
Για την Εθνική της δικής του εποχής: «Δεν πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές στον κορμό, αλλά αυτά θα τα δούμε καλύτερα στη συνέχεια, όταν και θα αξιολογηθούν όλοι οι παίκτες».
Ερωτηθείς αν θα διατηρηθούν στην Εθνική οι συνεργάτες που είχε ο Φερνάντο Σάντος:«Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια τέτοια κουβέντα και εγώ έχω φέρει τους δικούς μου συνεργάτες».
Στη συνέχεια έκανε μια σύντομη δήλωση ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής: «Ένας προπονητής του επιπέδου του κυρίου Ρανιέρι αναλαμβάνει την τύχη της Εθνικής. Είναι μια ευκαιρία για την Εθνική να φτάσει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ που δέχθηκε την πρότασή μας».
Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου