Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Σπάρτη: Δύο νεκροί από πτώση ιδιωτικού αεροσκάφους

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άτομα όταν το ιδιωτικό αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν, κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Σπάρτης έχασε ύψος και έπεσε 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου στο Πυρί Λακωνίας.

Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο για να απεγκλωβίσει τους δύο επιβάτες του αεροσκάφους, οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί. Πρόκειται για έναν 53χρονο και για ένα ακόμη άτομο αγνώστων λοιπών στοιχείων, η ηλικία του οποίου εκτίμαται γύρω στα 35.
Σύμφωνα με το site της Λακωνίας, apela.gr το ένα από τα δύο θύματα κατάγεται από την Καλαμάτα, ενώ τα στοιχεία του δεύτερου δεν έχουν εξακριβωθεί.
Η πτώση του ιδιωτικού ιταλικού αεροπλάνου Ι-Α651, οφείλεται πιθανότατα σε ανθρώπινο λάθος.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δύο επιβαίνοντες του αεροπλάνου το προσγείωσαν στην πίστα του εκτός λειτουργίας αεροδρομίου Σπάρτης. Στη συνέχεια, κατά την διαδικασία απογείωσης και πιθανότατα από λάθος χειρισμό, δεδομένου ότι έχει ανοίξει το αλεξίπτωτο του αεροσκάφους, κατέπεσαν 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου.
Οι σοροί των δύο ατόμων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης.
Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας καθώς και μέλη της Αερολέσχης Σπάρτης για τις έρευνες.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου