Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Σήμερα η μεγάλη απόφαση για την εταιρεία Demoulas Market Basket


Παρασκευή, 25, Ιουλίου, 2014


Signs hung at the entrance of the company's corporate offices in Tewksbury on Tuesday.Έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίαςDemoulas Market Basket της Ελληνο-Αμερικάνικης οικογένειας Δημουλά γίνεται σήμερα στη Βοστώνη όπου θα παρθούν οριακές αποφάσεις για την μεγάλη αλυσίδα των αγορών Παντοπωλείου όπου σε κάθε σουπερμάρκετ θα βρεις 42,000 είδη.
Μετά την εκδίωξη του Αθανάσιου Τηλέμαχου Δημουλά από την προεδρεία την οποία ελέγχει με 51% των μετοχών ο πρώτος του εξάδελφος Αθανάσιος Σ. Δημουλάς οι αξιωματούχοι και οι εργάτες της εταιρείας δήλωσαν αποχή από την εργασία τους με αποτέλεσμα ο κολοσσός με ετήσιο τζίρο 5 δις δολάρια να γονατίσει.
Χιλιάδες εργάτες της εταιρείας διαδηλώνουν τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους έξω από τα καταστήματα με πλακάτ και φωτογραφίες του Αθανάσιου Τ. Δημουλά και απαιτούν να τον φέρουν πάλι πίσω σαν Γενικό Διευθυντή.
Χθες το μεσημέρι ο Αθανάσιος Τ. Δημουλάς έκανε επίσημη προσφορά στην οικογένεια του ξαδέρφου του Αθανάσιου Σ. Δημουλά να αγοράσει το 51% των μετοχών.
Νεώτερα αργότερα.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου