Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Σβήνει η Demoulas/Market Basket?

Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2014

"Tζίφος" η συνάντηση των Μετόχων

Χιλιάδες εργάτες της αλυσίδας των σουπερμάρκετDemoulas/MarketBasket μαζί με τρις οικογένειες τους γέμισαν το χώρο στάθμευσης στο κατάστημα #8 που βρίσκεται στο 10 Main Street, Tewksbury, Massachusetts σε ένδειξη υποστήριξης του Αθανάσιου T. Demoulas που εκδιόχθηκε από το τιμόνι της εταιρείας.  Με πανό, πλακάτ και φωτογραφίες του ΑθανάσιουΤηλέμαχου Δημουλά (Artie T.) κοντά στις 10 χιλιάδες κόσμου φώναζαν και ζητούσαν το αφεντικό τους να αναλάβει πάλι τα ηνία της επιχείρησης. 
Χθες το απόγευμα έγινε η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και η απάντηση ήταν: "Συνεχίζουμε όπως είμαστε, έχουμε δύο νέους διευθυντές.   Ξέρουμε ότι η άλλη παράταξη θέλει να μας αγοράσει, έχουμε αρκετές προτάσεις και θα τις σκεφτούμε".  Με αναρτήσεις στο διαδίκτυο η νέα διεύθυνση ζητάει εργατικό προσωπικό ενώ παράλληλα έριξε το γάντι στο μέχρι τώρα εργατικό δυναμικό να επιστρέψουν στις δουλειές τους.   
Όπως φαίνεται τα πράγματα θα οξυνθούν στο εγγύς μέλλον αφού τόσο οι περισσότεροι από τις 25,000 του εργατικού δυναμικού αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μποϊκοτάρουν την Demoulas/MarketBasket.  Οι μεν δεν έρχονται στη δουλειά τους γιατί θέλουν τον Artie T. για αφεντικό της εταιρείας, ενώ οι πελάτες στράφηκαν σε άλλα πολυκαταστήματα τροφίμων. 
Τα ράφια στα σουπερμάρκετ της Demoulas/Market Basket καθώς και τα πάρκινγκ είναι άδεια.  Το ερώτημα είναι πόσο θα κρατήσει αυτό αφού πολύ κόσμος έχει να πληρώσει λογαριασμούς.  Από την άλλη μεριά εάν μπουν νέοι εργάτες στην εταιρεία πως θα αντιδράσουν αυτοί που έφυγαν επειδή έδιωξαν τον Αθανάσιο Τ. Δημουλά;  Η εταιρεία χάνει εκατομμύρια δολάρια την ημέρα μα ποιο πολύ χάνει τους εργάτες και τους πελάτες της. 
Πληροφορίες μας λένε ότι ο Αθανάσιος Τ Δημουλάς έκανε δύο προσφορές.  Μία να αγοράσει την πρώην σύζυγο του πρώτου του εξάδελφου Evan ο οποίος σκοτώθηκε πριν χρόνια σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Μόντρεαλ, η δεύτερη είναι να αγοράσει όλες τις μετοχές.   
Σουπερμάρκετς άλλων εταιριών κάνουν χρυσές δουλειές με αυτά που συμβαίνουν στην Demoulas/Market Basket.  Είναι θέμα χρόνου το τι θα γίνει στο μέλλον με την Ελληνικών Βάσεων Σουπερμάρκετς Demoulas/Market Basket. 
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου