Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Μήπως μείνουν μόνιμα στο Παρίσι;

Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2014

Του Αλέξανδρου Κλωσσά

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Στρίβειν διά της αξιολογήσεως...Σε πορεία προς πρόωρες κάλπες το φθινόπωρο παραπέμπουν οι πληροφορίες από αξιωματούχο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ότι η επόμενη αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τους επικεφαλής της τρόικας θα διεξαχθεί στο Παρίσι στις 3,4 και 5 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης..
Το γεγονός ότι πρώτη φορά η αξιολόγηση θα γίνει εκτός Ελλάδας -και μάλιστα θα διαρκέσει μόλις τρεις ημέρες- επιβεβαιώνει πλήρως τις πληροφορίες που έχει δημοσιεύσει η «Ε» από τις 19 Ιουλίου ότι η κυβέρνηση επιθυμεί αξιολόγηση «εξπρές» και ει δυνατόν μακριά από την Αθήνα, αίτημα που ετέθη στην τρόικα από τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, κατά την τελευταία συνάντηση στην Αθήνα των επικεφαλής των ελεγκτών με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.
Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των πληροφοριών από το Ταμείο (μέσω του ανταποκριτή του Mega Μ. Ιγνατίου) κύκλοι του Μαξίμου επιβεβαίωσαν τη διαρροή, ωστόσο από το υπουργείο Οικονομικών απέφυγαν να σχολιάσουν την είδηση.
Οπως έλεγαν πληροφορίες, στόχος είναι η αποδραματοποίηση της αξιολόγησης και η συζήτηση με ηρεμία και ψυχραιμία των ζητημάτων που θεωρούνται κλειδιά ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του προγράμματος.ηση με ηρεμία και ψυχραιμία των ζητημάτων που θεωρούνται κλειδιά ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του προγράμματος.
Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου