Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Καμπάνα 2.000 ευρώ στον περιπτερά της Ακρόπολης. Πουλούσε 3 ευρώ το νερό


Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2014
Δράση ανέλαβε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Mega για την αισχροκέρδεια περιπτερά στην είσοδο της Ακρόπολης.
Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης είχε φτάσει στο σημείο να πουλά το μικρό μπουκαλάκι νερό προς τρία ευρώ το ένα. Μάλιστα δήλωνε ότι είναι φυσιολογικό να το πουλάει τόσο ακριβά, εφόσον βρίσκεται στην Ακρόπολη.
Από το βήμα της Βουλής ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου 2.000 ευρώ, ενώ παρέπεμψε τον επαγγελματία και στην επιτροπή ανταγωνισμού.
Να σημειωθεί πως ιδιοκτήτης του περιπτέρου αγοράζει το μπουκαλάκι το νερό 0,23 λεπτά και το διέθετε στην κατανάλωση προς 3 ευρώ, έχοντας έτσι κέρδος 1.300%.
Πάντως τα εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται την Ακρόπολη μπορούν να αγοράσουν νερό στο κυλικείο το οποίο βρίσκεται μέσα στον χώρο της Ακρόπολης στην τιμή που ορίζει το υπουργείο Ανάπτυξης και δεν ξεπερνά τα 50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου