Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Έγκλημα στην Ομόνοια – Θύμα ο 28χρονος Τάσος Ντούπης από το Μαζαράκι Πηνείας

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2013

Ο άγριος ξυλοδαρμός οδήγησε στο θάνατό

ntoupisΜε τη ζωή του πλήρωσε το ταξίδι στην Αθήνα, ο 28χρονος Τάσος Ντούπης από το Μαζαράκι Πηνείας. Ο νεαρός άντρας και πατέρας ενός δίχρονου κοριτσιού εργαζόταν στις αποθήκες της ΕΑΣ στην Εφύρα και είχε ταξιδέψει στην Αθήνα όπου βρισκόταν νωρίτερα και η σύζυγός του, για να υποβληθεί σε εγχείρηση ο πεθερός του.
Ο 28χρονος μαζί με ένα φίλο και μια φίλη του πήγαν στην περιοχή της Ομόνοιας για να ζητήσει η τελευταία τα δεδουλευμένα που της χρωστούσε ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου . Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 28χρονος λογομάχησε μέσα στο κατάστημα με «μπράβο» ή άτομο της ιδιοκτησίας. Δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο με μεγάλη μανία με το δράστη να φέρεται πως τον πέταγε στο πάτωμα και στους τοίχους του μαγαζιού.
Ο 28χρονος εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση συνέλαβαν ένα άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του 28χρονου και εξετάζουν και άλλα στοιχεία.
Στο Μαζαράκι, το χωριό του 28χρονου που βυθίστηκε στο πένθος στο άκουσμα της τραγικής είδησης, όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Σήμερα το μεσημέρι στις δύο θα γίνει η κηδεία του στον Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα Μαζαρακίου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η εξής:
Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 28χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε το απόγευμα της 19-11-2013 μέσα σε εστιατόριο στην οδό Γερανίου στη περιοχή της Πλ. Ομονοίας.
Δράστες είναι δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 και 43 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ηθικής αυτουργίας στην παραπάνω πράξη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το θύμα μαζί με δύο (2) φιλικά του πρόσωπα, έναν ημεδαπό και μία ημεδαπή, μετέβησαν το απόγευμα της 19-11-2013 σε εστιατόριο στην οδό Γερανίου, στη περιοχή της Πλ. Ομονοίας, προκειμένου η ημεδαπή να παραλάβει χρήματα, που της οφείλονταν από την απασχόλησή της, σε προγενέστερο χρόνο στο ανωτέρω κατάστημα. Όταν ενημερώθηκε ο 43χρονος, ο οποίος είναι ο διαχειριστής του καταστήματος, για την παρουσία και την απαίτηση των οφειλομένων χρημάτων από την ημεδαπή, ειδοποίησε τηλεφωνικά τον 39χρονο να μεταβεί στο εστιατόριο. Μόλις αυτός έφτασε στο κατάστημα, άρχισε να λογομαχεί με το θύμα και αρχικά τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι με γροθιές. Όταν το θύμα έπεσε στο πάτωμα συνέχισε να τον χτυπά, με ανθρωποκτόνο πρόθεση, στο πρόσωπο και στο σώμα με γροθιές και κλωτσιές.
Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, συνεπεία βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που μετέβησαν άμεσα στο κατάστημα, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 39χρονο δράστη, ενώ ο 43χρονος διαχειριστής του καταστήματος συνελήφθη αργότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου