Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Έρευνες στην Κύπρο για τη διπλή ανθρωποκτονία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου, 2013
Στην Κύπρο βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα κλιμάκιο αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής στο πλαίσιο της έρευνας για την εξιχνίαση της διπλής ανθρωποκτονίας μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Ν. Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από ανώτατους αξιωματούχους του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής μετέβησαν την περασμένη Δευτέρα στην Κύπρο, όπου κρατείται και δικάζεται ο 30χρονος αντιεξουσιαστής Δημήτρης Μαμ. κατηγορούμενος για την πενταπλή δολοφονία στην Αγ. Νάπα τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012. Πιθανολογείται ότι οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β) θα επιχειρήσουν εκ νέου να συλλέξουν πληροφορίες από τον έγκλειστο αντιεξουσιαστή, για τον οποίο υπάρχουν υπόνοιες ότι στο πρόσφατο παρελθόν έχει μετάσχει σε ένοπλες επιθέσεις του λεγόμενου «αντάρτικου πόλης» στην Ελλάδα.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που ωστόσο δεν είχαν πλήρως επιβεβαιωθεί, ο 30χρονος είχε μετάσχει στην ένοπλη επίθεση εναντίον του Α.Τ Αγ. Παρασκευής, τον Οκτώβριο του 2009. Ο 30χρονος μαζί με έναν 42χρονο Έλληνα συνεργό κατηγορούνται για την εν ψυχρώ δολοφονία, τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012 στην Αγία Νάπα τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων που ήταν φρουροί γνωστού Κύπριου επιχειρηματία, ο οποίος σχετίζεται κυρίως με νυχτερινά κέντρα. Ο 30χρονος που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Μαμ» είχε συλληφθεί από την Αντιτρομοκρατική σε υπό κατάληψη σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.
Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου