Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ομόφωνη απόφαση για τη Μυρτώ, Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη

Ο Ελληνισμός προσφέρει για τη Μυρτώ.
Το κορίτσι από την Αθήνα που αγκάλιασε με αγάπη η Βοστώνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων της Βοστώνης σε έκτακτη συνεδρίαση χθες βράδυ αποφάσισε ομόφωνα να βοηθήσει τη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη και πέρα από την αγορά της συσκευής Tobii Speech Recognition Device για να υποστηριχθεί η Μυρτώ με την επικοινωνία. Σημειωτέον, σήμερα η Μυρτώ μεταφέρετε από το Spaulding Hospital στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης (Childrens Hospital) όπου θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να δουν οι αρμόδιοι ιατροί εάν και πόσο θα είναι εφικτή μία λεπτή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη από όπου θα μπορεί να πάρει κάποια φάρμακα που θα της κάνουν καλό στο νευρικό της σύστημα.
Η απόφαση της Ομοσπονδίας είναι όπως από τον λογαριασμό που άνοιξε για τη Μυρτώ πριν 3 εβδομάδες και που σήμερα έχει ξεπεράσει τις $70,000 να διατεθεί ποσό για την συγκεκριμένη εγχείρηση. Να σημειώσουμε ότι ο λογαριασμός ήταν να συγκεντρωθούν $25,000 για να αγοραστεί το σύστημα Tobii Speech Recognition Device αλλά με την συμμετοχή του Ελληνισμού ο λογαριασμός έφτασε στις $70,000. 

Να σημειωθεί η Ομοσπονδία διοργανώνει χοροεσπερίδα το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, 2013 (39 Belgrade Avenue, Roslindale, Massachusetts) όπου όλες οι εισπράξεις θα πάνε στον τραπεζικό λογαριασμό για τη Μυρτώ.   Η εκδήλωση γίνετε από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων με τη συμμετοχή και άμεση συμπαράσταση της Ελληνο-Αμερικάνικης Νεολαίας. 
 Η χοροεσπερίδα θα γίνει στο Κοινοτικό Κέντρο του Αγίου Νεκταρίου στο Roslindale με είσοδο $25 και ότι θέλει ο καθένας από εκεί και πάνω. Θα υπάρχει Ελληνική και Αμερικάνικη μουσική από 11 Έλληνες DJ οι οποίοι διαθέτουν το χρόνο τους δωρεάν ενώ θα υπάρχει φαγητό σε χαμηλή τιμή, λαχειοφόρος και "μυστικός" πλειστηριασμός. Υπολογίζεται ότι από αυτή την εκδήλωση θα συγκεντρωθεί ένα αξιοσέβαστο ποσό δεδομένου ότι αίθουσα και τα φαγητά (θαλασσινά) είναι προσφορές.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και με τη ζήτηση που υπάρχει να εξασφαλήστε τα εισιτήρια σας σήμερα ή να είσαστε στην είσοδο του Κοινοτικού Κέντρου ενωρίς. Η χοροεσπερίδα αρχίζει στις 7:00 το βράδυ, Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, 2013.    Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με την ομοσπονδία ή στον αριθμό τηλεφώνου 978-835-1455.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου