Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Θα είναι το Βατερλό του Τσίπρα

pasokΤρίτη, 26 Νοεμβρίου, 2014

Για Βατερλό του Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ με ενημερωτικό σημείωμα δέκα σελίδων  που εξέδωσε, ως μια πρώτη απάντηση στην πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στο σημείωμα του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε  για μια ακόμη φορά τη γραμμή της συκοφαντικής επίθεσης κατά του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του, στην προσπάθειά του να απεμπλακεί από το στρατηγικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται και το οποίο δεν του επιτρέπει να πει τίποτα επί της ουσίας για την προοπτική της χώρας.
Ωστόσο αφήνει υπονοούμενα για εξυπηρέτηση συμφερόντων από τον κ. Τσίπρα.
«Τίθεται όμως πλέον-  εξ αντικειμένου τουλάχιστον –  ζήτημα εξυπηρέτησης -από τον κ. Τσίπρα και το επιτελείο του- συγκεκριμένων συμφερόντων που συνδέονται με τις αμυντικές προμήθειες και την ναυπηγική βιομηχανία, πέραν των συμφερόντων που επενδύουν γενικά  στο αδιέξοδο, στην οικονομική  καταστροφή της  χώρας, την επιστροφή στη δραχμή και εξ αντικειμένου συμπίπτουν με τις πολιτικές επιδιώξεις της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζεται στο κείμενο.
Σε άλλο σημείο το ΠΑΣΟΚ θέτει το ερώτημα γιατί ο κ. Τσίπρας κρατάει άλλη στάση για την Ελευσίνα και άλλη για το Σκαραμαγκά
Επίσης όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ  ο ΣΥΡΙΖΑ, «αφού υποδέχθηκε στους κόλπους του στελέχη της ομάδας Τσοχατζόπουλου, τώρα «διαμαρτύρεται» γιατί ο νόμος του 2010 κατήργησε τα «Αντισταθμιστικά Ωφελήματα» που λειτούργησαν ως αγωγός παρανόμων  πληρωμών.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εφάπτεται όμως εξ αντικειμένου και με τα συμφέροντα που ήθελαν πάντα και θέλουν και τώρα είτε τον έλεγχο είτε  το  κλείσιμο και τη διάλυση του Σκαραμαγκά προς ίδιον όφελος! Μήπως ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ονόματα;» διερωτάται το ΠΑΣΟΚ.
Τέλος το ΠΑΣΟΚ και έπειτα από σειρά ερωτημάτων προς το ΣΥΡΙΖΑ, που σίγουρα θα ακουστούν και στη Βουλή,  αναφέρει ότι η  επιλογή του κ. Τσίπρα να επιτεθεί στον Ευάγγελο Βενιζέλο για το ζήτημα ναυπηγεία – υποβρύχια κατέρρευσε παταγωδώς. Το κείμενο που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, είναι μια εύσχημη υπεκφυγή.
«Ο κ. Τσίπρας είναι αναγκασμένος να έρθει στη Βουλή γιατί αυτοεγκλωβίστηκε στις συκοφαντίες του και οφείλει πλέον πολλές κρίσιμες απαντήσεις. Τον περιμένουμε…» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου