Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ρόδος: Βρέθηκε στην Τουρκία ο 4ος αγνοούμενος;

Απέναντι από τη Σύμη

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου, 2014

Πτώμα άνδρα στα τουρκικά παράλια - Εξετάζεται αν πρόκειται για τον αγνοούμενο καθηγητή - Πλημμύρισε και πάλι η Ρόδος - Καταστροφές σε Ψέριμο, Κάλυμνο

Την ώρα που οι έρευνες στη Ρόδο για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 50χρονου εκπαιδευτικού Αγγλικών απέβησαν άκαρπες τη Δευτέρα,  ένας νεκρός άντρας βρέθηκε στα τουρκικά παράλια απέναντι από τη Σύμη.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την ταυτότητα του νεκρού.
Η έρευνα για το αν πρόκειται για τον αγνοούμενο εκπαιδευτικό από τη Ρόδο ή όχι, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το Λιμενικό Σώμα και όπως μεταδίδει το Rodosalarm.gr το Λιμεναρχείο της Ντάτσα θα στείλει όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει στο Λιμεναρχείο της Ρόδου.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το άψυχο σώμα του άντρα βρέθηκε παραμορφωμένο από Τούρκο ψαρά.

Πλημμύρισε και πάλι η Ρόδος
Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και πάλι στο νησί της Ρόδου το βράδυ της Δευτέρας, κυρίως τις περιοχές Αρχάγγελος, Αφάντου και Φαληράκι, εκεί όπου η συνεχής βροχή είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι, υπόγεια ξενοδοχείων και καταστημάτων, να ακινητοποιηθούν οχήματα και η ηλεκτροδότηση να διακόπτεται συχνά.
Η Πυροσβεστική δε, έλαβε 50 κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ οι οδηγοί που «έμειναν» με τα αυτοκίνητά τους απεγκλωβίστηκαν.
Σύμφωνα με το Rodosalarm.gr η εθνική οδός κατά μήκος του Φαληρακίου ήταν μέχρι τη 1 τα ξημερώματα  αδιάβατη, γεμάτη νερά και λάσπες. Στην κυκλοφορία δόθηκε μετά τις 02:00, με συστάσεις της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής προς τους οδηγούς για αυξημένη προσοχή.
Η κατάσταση πάντως σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, βρίσκεται πλέον υπό έλεγχο.



Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ψέριμος
Σύμφωνα με όσα δήλωσε, μιλώντας στη «Ροδιακή» ο περιφερειακός Σύμβουλος Καλύμνου κ. Κώστας Σταυλάς, -ο οποίος μετέβη από την Κάλυμνο επιτόπου με σκάφος στην Ψέριμο- οι ζημιές στο νησί είναι ανυπολόγιστες.
Η κακοκαιρία προκάλεσε τον τρόμο στις 30 περίπου οικογένειες που διαμένουν στο νησί.
Η βροχή στη Ψέριμο προκάλεσε ζημιές σε καταστήματα και σπίτια, ενώ στη θάλασσα κατέληξαν και τρία αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από τον όγκο της βροχής. Δρόμοι και καταστήματα καταστράφηκαν, η παραλία... εξαφανίστηκε και κτίρια είναι έτοιμα να καταρρεύσουν.
Ανάλογα προβλήματα επίσης παρουσιάζονται και στην Κάλυμνο. Συγκεκριμένα στον Αγιο Αντώνιο Καλύμνου πλημμύρισαν σπίτια και γέμισαν λάσπες, παρασύρθηκαν μηχανάκια, ενώ η Πόθια μετατράπηκε σε μια απέραντη λιμνοθάλασσα.
Μάλιστα, στα βουνά της Καλύμνου δημιουργήθηκαν καταρράκτες και ορμητικοί χείμαρροι από την καταρρακτώδη βροχή.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου