Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζεται το δράμα στη Ρόδο - Νεκρός βρέθηκε ο 67χρονος αγνοούμενος

Κυριακή 24 Νοεμβρίου, 2013


Ανείπωτη τραγωδία στο νησί με τρεις νεκρούς - Σε απόσταση 500 μέτρων από τη σορό της γυναίκας του εντοπίστηκε ο άτυχος 67χρονος - Αγωνία για τον τέταρτο αγνοούμενο - Λιγoστεύουν οι ελπίδες - Στα 5 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζονται οι ζημιές

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων στη Ρόδο μετά την θεομηνία της Παρασκευής, καθώς ο 67χρονος βρέθηκε νεκρός.

Ο 67χρονος, ο οποίος είναι σύζυγος της 45χρονης γυναίκας που έχασε ζωή της την Παρασκευή και η σορός της βρέθηκε στην κοίτη του χειμάρρου στη γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό Ρόδου, ανασύρθηκε και αυτός νεκρός 500 μέτρα περίπου από το σημείο που εντοπίσθηκε το αυτοκίνητο του.
Μετά την τραγική κατάληξη, οι Αρχές κινούν «γη και ουρανό» προκειμένου να βρεθεί ένας 50χρονος εκπαιδευτικός που αγνοείται και αυτός.
Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έρευνες διενεργούνται και από το Λιμεναρχείο της Ρόδου, στην θαλάσσια περιοχή που εκβάλουν τα ποτάμια αυτά.
Σήμερα στις 7 το βράδυ, πρόκειται να συνεδριάσει στη Ρόδο το Συντονιστικό Περιφερειακό Όργανο για να τεθούν εκ νέου σε επιφυλακή όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του νησιού, επειδή σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις που έχουν γίνει, οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα, ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια ευρώ
Πηγή: iefimerida
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου