Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Βαγγέλης Βενιζέλος: «Θα ολοκληρωθούν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Είμαι αισιόδοξος»

Βαγγέλης Βενιζέλος: «Θα ολοκληρωθούν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Είμαι αισιόδοξος»

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, 2013

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ενώ αποχωρεί από το Μέγαρο Μαξίμου

Λίγο μετά τις 9:15 χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Βαγγέλη Βενιζέλου.
Ήταν για μια συνάντηση εφ’ όλης της ύλης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν οι εξελίξεις που υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, η στρατηγική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση στις κρίσιμες ψηφοφορίες στην Βουλή, τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αλλά και την κοινή γραμμή που θα χαράξουν απέναντι στην αντιπολίτευση που ασκούν ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσε ότι «όλα προχωρούν σύμφωνα με το πλαίσιο που έχουμε βάλει» και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.
Ερωτηθείς σχετικά με τα θέματα των ΕΑΣ και των πλειστηριασμών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τόνισε ότι «ισχύει ό,τι έχει πει η κυβέρνηση».
Σε ερώτηση για ενδεχόμενο άνοιγμα ομαδικών απολύσεων, τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και επανέλαβε επίσης πως «ισχύει ό,τι έχει πει η κυβέρνηση».
Για το εάν συζητήθηκε με τον Πρωθυπουργό το θέμα της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή για το θέμα των υποβρυχίων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι δεν συζητήθηκε και σχολίασε ότι «έχει καταντήσει κωμικό».
Ήδη, είπε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, «ο ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε ένα απολογητικό υπόμνημα» στο οποίο, όπως είπε, ανοίγει άλλο μέτωπο γιατί υπερασπίζεται τους οφσετάδες. «Απροσδόκητα εντυπωσιακή συνάφεια με συμφέροντα» συμπλήρωσε καταλήγοντας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου