Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Διέγραψαν Έλληνα ομογενή (στέλεχος της Ελληνικής Ομογένειας της Αμερικής) από το τοπικό Ελληνικό δημοτολόγιο, λόγο... γάμου!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό


Αλιτήριοι και προκλητικοί...
Ανήκουστο και λίαν “πρόστυχο” από το Δημαρχείο Ήλιδας (Αμαλιάδας) η απάντηση που έστειλαν στο Ελληνικό Προξενείο της Βοστώνης σε αίτηση που έκανε στέλεχος της Ελληνικής Ομογένειας για την έκδοση πιστοποιητικού γεννήσεως. Η αίτηση κατατέθηκε στο Ελληνικό Προξενείο της Βοστώνης πριν ένα μήνα και η απάντηση ήρθε πρόσφατα που λέει “διεγράφη λόγο γάμου”. Εάν είναι δυνατόν!!!
Ο ομογενής ήδη ανέθεσε σε δικηγόρο την υπόθεση και θα καταφυγή στα Ελληνικά και Διεθνή δικαστήρια.
Κι όλα αυτά ύστερα από 38 χρόνια προσφορά στα ομογενειακά.
Να σημειώσουμε ότι ο ομογενής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και ο λόγος που ήθελε να πάρει το πιστοποιητικό γεννήσεως από τον τοπικό Δήμο ήταν για να υποβάλει αίτηση ώστε να γίνουν Έλληνες υπηκόοι τα παιδιά του! Ο ομογενής έχει ΑΦΜ και ιδιοκτησία στην Ελλάδα.
Βλέπετε οι ομογενείς δεν έχουν πέραση αφού εξακολουθεί η τακτική Ραγγούση να δίνουν Ελληνική Ιθαγένεια στους Πακιστανούς, Ινδούς και άλλους “βάρβαρους” αλλά προκαλούν στέλεχος της Ελληνικής Ομογένειας της Βοστώνης.
Την Δευτέρα αναμένετε να γίνει καταγγελία στο Δήμαρχο Ήλιδας κ. Ιωάννη Λυμπέρη στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και στο Υπουργείο Εσωτερικών άνω παράλληλα θα αρχίσει η διαδικασία δια μέσου της νομικής οδού.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου