Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Aδέρφια μου Ελληνες -

 Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2013

Του Θεόδωρου Καλμούκου

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ τρόικα, εδώ Αντώνης ο ετοιμόρροπος, εδώ Στουρνάρας, εκεί Βρυξέλλες της Δαμανάκη

Εδώ Πολυτεχνείο! Εδώ τρόικα! Εδώ Αντώνης ο ετοιμόρροπος ακόμα και με πλεόνασμα και με συχαρίκια της Μέρκελ. Εδώ Στουρνάρας με τα στουρνάρια του. Εδώ Βαγγέλης με την υπεροψία του. Εδώ Αλέξης με τις 100 μέρες του. Εδώ Κουβέλης ο λακτίσας. Εδώ Καμμένος με το λιντσάρισμα του Πάχτα. Εκεί Βρυξέλλες της Δαμανάκη με την πάλαι ποτέ «επαναστατική» φωνή και σήμερα καλοβολεμένη και ευρωπαϊκή. Εδώ συσσίτια του Ιερώνυμου, Αδέλφια μου Ελληνες, ο οποίος χωρίς λόγια και τυμπανοκρουσίες δίνει τροφή στους πεινασμένους και κολασμένους των Αθηνών και πάσης Ελλάδος, διότι εις πάσαν την χώρα λιμός ενέκυψε.
Και μιας ο λόγος για το Πολυτεχνείο συγκινήθηκα βαθύτατα με το μήνυμα του Κάρολου για το Πολυτεχνείο, σαν είπε πως «ο αγώνας του ήταν αποφασιστικός αλλά ειρηνικός» και μετά ξύπνησε. Τι άλλο να πει κανείς;
Κοιμηθείτε ήσυχοι διότι ο Στουρνάρας είπε στο «καταραμένο» αμερικάνικο «CNBC» πως θα είναι «επικίνδυνα νέα μέτρα λιτότητας» και πως «η Ελλάδα δεν θα υποκύψει στην πίεση για την επιβολή νέων μέτρων λιτότητας», οπότε μπορεί και ο πλέον αδαής να καταλάβει το μέγεθος των τρομακτικών πιέσεων της διεθνούς τοκογλυφίας να γονατίσει ακόμα πιο πολύ η Ελλάδα. Να φτάσει σε ολοκληρωτική εξαθλίωση ο ελληνικός λαός, ο οποίος εξακολουθεί να ζει και να αναπνέει με την λίγη αξιοπρέπεια που του απόμεινε.
Κρατείστε την αναπνοή σας, Αδέλφια μου Ελληνες, και διαβάστε αν αντέχετε τις αποζημιώσεις των καλώς, πολύ καλώς, βολεμένων βολευτών. Ιδού λοιπόν: Το ποσό της ακαθάριστης αποζημίωσης που λαμβάνει ο κάθε βουλευτής ανέρχεται σε 5.705,60 ευρώ τον μήνα. Σε αυτό προστίθενται το επίδομα οργάνωσης γραφείου 738,88 ή 935,88 ευρώ, η ταχυδρομική ατέλεια 909,31 ευρώ και τα έξοδα κίνησης 291 έως 648 ευρώ, ανάλογα με την περιφέρεια στην οποία ανήκει ο κάθε βουλευτής.
Δίδαγμα: Οι συνολικές αποδοχές των βουλευτών μπορεί να φτάνουν από τις 7.644,79 έως 8.198,79 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται οι συμμετοχές σε επιτροπές της Βουλής που έχει διαμορφωθεί στα 75 ευρώ ανά συνεδρίαση, μετά τις περικοπές.
Πρόταση: Να γίνουν οι μισθοί τους όσο και των λοιπών Ελλήνων 600 ευρώ σκέτα, για να δει ο Τζαμτζής -τον θυμήθηκε που είχε έλθει στη Βοστώνη- τι θα πει συσσίτιο του Ιερώνυμου.
Εκανε κι ο Κουτσούμπας γνωστή την ύπαρξη του -αν ξεχάσατε ποιος είναι, σας υπενθυμίζω ότι πρόκειται για τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ- (αχ Αλέκα πού είσαι που μας έκανες και γελούσαμε με τα σκιάχτρα και τους καλικάντζαρους που έβγαζες από τον άλλο κόσμο του κομουνισμού) σαν είπε πως «κανείς δεν θέλει τώρα εκλογές, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ». Μπράβο του Κουτσούμπα έχει πολιτική διορατικότητα.
Στο ΧΑΣΟΚ του Βαγγέλη του 5% και λίγο πιο κάτω στήνονται «ανταρσίες» σιωπηρά και άτολμα μέχρι στιγμής, εκτός από την Τζάκρη, η οποία τόλμησε και είπε όχι στον ευνουχισμό, αλλά ναι στην ελεύθερη και συνειδησιακή επιλογή και μοιραία «έθεσε εαυτόν εκτός Κινήματος», αξέχαστε Ανδρέα! Αλλά κι αυτοί οι 27 που βρίσκονται μέσα, στην πραγματικότητα είναι φευγάτοι. Ο Βαγγέλης στο τέλος θα την βρει από την αγαπητικιά του Βοσκόπουλου, την Γκερέκου και από τον Σηφουνάκη, ο οποίος ειδικεύεται συν τοις άλλοις στη λαογραφία της Λέσβου.
Ο Πάγκαλος κάνει κι αυτός ό,τι μπορεί για να λέγει ότι υπάρχει. Τελευταία του απόπειρα ήταν το βλήμα που πέταξε κατά τρόπο εμβληματικό πως «αν βγει ο Τσίπρας θα μπούμε στο αεροπλάνο και θα φύγουμε. Οσοι μπορούν να πάνε στο εξωτερικό, εγώ θα τους συμβούλευα να το κάνουν. Και αμέσως. Το βράδυ των εκλογών. Διότι θα διαλυθεί η χώρα». Ποιος θα πει στον Πάγκαλο με το πάγκακο στόμα ότι τη χώρα την διέλυσε το ΧΑΣΟΚ τους και η Νέα Δημοπρασία που σήμερα πιασμένοι χέρι-χέρι παριστάνουν τους σωτήρες;
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου