Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Νέα για τη Μυρτώ

Την Τετάρτη το απόγευμα η Μυρτώ μεταφέρθηκε στο Children's Hospital της Βοστώνης όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις για μία λεπτή εγχείρηση που πρόκειται να γίνει σύντομα. Κατόπιν η Μυρτώ μεταφέρθηκε πάλι στο Spaulding Hospital της Βοστώνης.
Οι εξετάσεις πήγαν καλά και την άλλη Τετάρτη η 16χρονη θα μεταφερθεί και πάλι στο Νοσοκομείο Παίδων όπου την Πέμπτη θα υποβληθεί στη λεπτή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη.
Οι δωρεές για τη Μυρτώ συνεχίζονται στον τραπεζικό λογαριασμό (βλέπε ποιό πάνω πως μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ). Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ομοσπονδία οργανώνει εκδήλωση το άλλο Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, 2013 7:00μ.μ.-1:00μ.μ. στην κοινοτική αίθουσα της ενορίας του Αγίου Νεκταρίου, 39 Belgrade Avenue, Roslindale, Boston, MA όπου θα παρευρεθεί και η μητέρα της Μυρτώς. Όλες οι εισπράξεις θα πάνε για το λογαριασμό που έχει ανοίξει η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων για τη Μυρτώ.
Η προσφορά εισόδου είναι $25 και ότι άλλο μπορεί να δώσει ο καθένας/κάθε μία. Το φαγητό είναι θαλασσινά σε λαϊκές τιμές. Ακόμα θα υπάρχει λαχειοφόρος, silent auction και Τ-shirts (φανέλες) που θα αναγράφουν “Friends of Myrto”.
Τη μουσική την έχουν αναλάβει 11 DJ της ομογένειας που θα διαθέσουν το χρόνο τους αφιλοκερδώς. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ η Συμμετοχή και Βοήθειά σας είναι για τη Μυρτώ.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου