Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Ο Κώστας Μπακογιάννης θα διδάξει στο Πανεπιστήμιο Harvard

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, 2024

ΑΘΗΝΑ. Βαλίτσες για τις ΗΠΑ ετοιμάζει ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος δέχτηκε πρόταση να διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Harvard, ως πανεπιστημιακός εταίρος κατά το εαρινό εξάμηνο.

Συγκεκριμένα, θα διδάξει στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης John F. Kennedy, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στους φοιτητές του Ινστιτούτου Πολιτικής της Σχολής, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στους δημοτικούς του συμβούλους.

Το Χάρβαρντ είναι το παλαιότερο Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ και έχει στο δυναμικό του καθηγητές εγνωσμένου κύρους και εξειδίκευσης. Οι φοιτητές του έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν και από προσωπικότητες που είναι ηγέτες κρατών και επιχειρήσεων, υπουργοί, κορυφαίοι αξιωματούχοι, νομπελίστες, αλλά και πρωτοπόροι ερευνητές. Το προηγούμενο εξάμηνο είχαν περάσει από το αμφιθέατρο του Χάρβαρντ, μεταξύ άλλων, ο Τζέφρι Ρόζεν (Jeffrey Rosen), πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, ο γερουσιαστής Ρόι Μπλαντ (Roy Blunt), αλλά και η Σούζαν Ράις (Susan Rice), σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας επί Μπαράκ Οµπάμα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφοίτησε από το Χάρβαρντ πριν από 20 χρόνια και για την επιλογή του ως πανεπιστημιακού εταίρου καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, αλλά και η πολύχρονη εμπειρία του στην πολιτική.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου