Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Ερντογάν: Ο αγώνας μας δεν τελείωσε όταν ρίξαμε τον εχθρό στη θάλασ

 Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, 2024

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις αμέσως μετά την επιστολή έγκρισης για την πώληση των F-16 από τις ΗΠΑ.

Σε προκλητικές δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για έγκριση της πώλησης F-16 στην Τουρκία αλλά και της πώλησης F-35 μαζί με «πακέτο» αμυντικού υλικού στην Ελλάδα προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Τουρκίας μιλώντας στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων δημάρχων της περιφέρειας Σμύρνης του κόμματος ΑΚP, το Σάββατο, ενόψει των τουρκικών δημοτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 31 Μαρτίου ανέφερε ότι «ο αγώνας δεν τελείωσε με την εκδίωξη του εχθρού από τα εδάφη μας και ρίχνοντάς τον στη θάλασσα από τη Σμύρνη».

Πρόσθεσε δε ότι οι περιοχές του Μαρμαρά και του Αιγαίου που συμπεριλαμβάνεται και η Σμύρνη είναι τα εδάφη που φυτεύτηκαν οι πρώτοι σπόροι, τα πρώτα θεμέλια και τα πρώτα βήματα της χιλιόχρονης ύπαρξης τους.

«Έχουμε δουλέψει σκληρά και έχουμε κάνει πολλές θυσίες για να διατηρήσουμε αυτά τα αρχαία εδάφη, τα οποία φιλοξένησαν πολλούς πολιτισμούς για χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν, ως πατρίδα μας για χιλιάδες χρόνια», ανέφερε ο Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου