Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Η οικογένεια Angelos πουλάει τους Baltimore Orioles για $1,725 δισ.

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου, 2024

Τη σκυτάλη παίρνουν ο Ντέιβιντ Ρουμπενστάιν (David Rubenstein), ο οποίος κατάγεται από τη Βαλτιμόρη και είναι συνιδρυτής του Carlyle Group, και ο Μάικ Αρουγκέτι (Mike Arougheti), διευθύνων σύμβουλος της Ares Management Corporation. Ο όμιλος Carlyle Group, συνιδρυτής του οποίου είναι ο Ντέιβιντ Ρουμπενστάιν, είναι μια παγκόσμια επενδυτική εταιρεία με μεγάλο αποτύπωμα στον κόσμο της οικονομίας. Ιδρύθηκε το 1987 με έδρα την Ουάσινγκτον και έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρείες επενδύσεων παγκοσμίως. Η απόκτηση αυτού του εμβληματικού franchise από το δίδυμο δεν είναι απλώς μια οικονομική είδηση, αλλά μία πιθανή συλλήβδην μεταβολή του τοπίου του MLB.

O Peter G. Angelos. (Photo by AP)
O Peter G. Angelos. (Photo by AP)

Υπό την ιδιοκτησία της οικογένειας Angelos, οι Orioles έζησαν στιγμές πολλά υποσχόμενες, διανθισμένες με προκλήσεις. Παρά τις διακυμάνσεις στις επιδόσεις της ομάδας και τις εμφανίσεις στα πλέι οφ, η δέσμευση της οικογένειας στις ρίζες της ομάδας στη Βαλτιμόρη παρέμεινε σταθερή.

Με τον Ρουμπενστάιν και τον Αρουγκέτι να αναλαμβάνουν, οι Orioles βρίσκονται στο κατώφλι μιας συναρπαστικής νέας εποχής. Γνωστοί για τις ικανότητές τους στα οικονομικά και τις επιχειρήσεις, οι νέοι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν να φέρουν μια νέα προσέγγιση στους Orioles, αναζωογονώντας ενδεχομένως τόσο τη στρατηγική της ομάδας στο γήπεδο όσο και τη θέση της στον ανταγωνιστικό κόσμο του μπέιζμπολ.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου