Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Νίκος Μωραΐτης για Σάκη Ρουβά: Δεν γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνε

 Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, 2024

«Δεν ήθελα να τα δώσω σε έναν τύπο που παρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει» πρόσθεσε

Ο Νίκος Μωραΐτης έκανε δηλώσεις κι εξέφρασε την άποψή του τόσο για τον Γιώργο Νταλάρα, όσο και για τον Σάκη Ρουβά.

Ο γνωστός στιχουργός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, ανέφερε:
 «Ο δίσκος που ετοιμάζουμε με τον Γιώργο Νταλάρα είναι μια δουλειά ετών, που περιλαμβάνει 10 κοινωνικά τραγούδια. Είμαι περήφανος για αυτήν τη δουλειά».

Όσο για τις δηλώσεις του ερμηνευτή που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ο ίδιος δηλωσε: «Αυτό που είπε στην ουσία είναι "σας βάζω το μήνυμα σε ένα μπουκάλι, το ρίχνω στη θάλασσα και όποιος θέλει, ας το διαβάσει". Όσοι δεν κατάλαβαν τι είπε ο Νταλάρας, ας ασχοληθούν με το ότι "έριξε ένα μπουκάλι στη θάλασσα". Εγώ προτιμώ να διαβάσω το μήνυμα που έστειλε».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό που μας είπε ήταν πώς γινόταν στο παρελθόν το τραγούδι και πώς η δημοσιογραφία. Έχουμε φτάσει στην εποχή που όλα έχουν εφτυλιστεί με έναν τρόπο. Φαντάσουν τον Νταλάρα να διαφημίζει χάμπουργκερ. Τον Σαββόπουλο να διαφημίζει καφέ μπορείς να τον δεις και το έκανε επιτυχημένα, εξαρτάται σε ποιο πλαίσιο γίνεται».

Δεν παρέλειψε φυσικά, να μιλήσει και για τον Σάκη Ρουβά. «Θα προτιμούσα να μην είχα δώσει κομμάτια μου στον Σάκη Ρουβά. Δεν θέλω να έχω δώσει τραγούδια μου σε έναν τύπο που παρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει ή σε αυτόν που έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ. Δεν γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου