Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Προφυλακιστέος ο 50χρονος κρεοπώλης για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, δεν ομολόγησε

 Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, 2024

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, μετά από παραμονή για αρκετές ώρες στον ανακριτή.

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Λίγες ώρες νωρίτερα, βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού του Μπάμπη από το Μεσολόγγι, ανέφερε ότι η σορός του Μπάμπη από το Μεσολόγγι εντοπίστηκε μέσα στο νερό και ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο.

Μέσα σε βάλτο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου, στην Ευαγγελίστρια, εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τη σορό εντόπισε εθελοντής με τον σκύλο του. Η σορός είναι μπρούμυτα, έχει εμφανή ίχνη σήψης και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω των αλλοιώσεων που επιφέρει η πολυήμερη παραμονή στο βάλτο.

Στο σημείο μετέβη ο ιατροδικαστής Πατρών ο οποίος πραγματοποίησε την αυτοψία του χώρου.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου που έχει εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου συμμετείχε ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Όλα αυτά ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης, βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου, απολογείται στον ανακριτή από τις 12:00 της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου.

Από την πρώτη στιγμή ο κρεοπώλης έπεφτε σε συνεχείς αντιφάσεις για τα όσα προηγήθηκαν πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει προς το παρόν.

Πάντως, είναι άγνωστο εάν ο ίδιος υπέδειξε την περιοχή που βρέθηκε η σορός ή εάν το ανακάλυψαν οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της αστυνομίας.

Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει για τον εντοπισμό της σορού

Τραγικές στιγμές έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, όταν η μητέρα του Μπάμπη πληροφορήθηκε ότι βρέθηκε η σορός του παιδιού της, το απόγευμα της Δευτέρας.

«Το παιδί μου…» ούρλιαξε η μητέρα του Μπάμπη, που είχε εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι στις 4 Ιανουαρίου.

Η σορός του 31χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια, όπου είχαν εστιάσει οι Αρχές τις έρευνες τους, το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου.

Οι συγγενείς του Μπάμπη περίμεναν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου να ολοκληρωθεί η απολογία του κρεοπώλη, όταν η μητέρα του 31χρονου, αλλά και όλη η οικογένεια, έμαθαν την τραγική είδηση.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Όπως σημειώνει το dnews.gr ο Μπάμπης Κούτσικος εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου. Ο άντρας πήρε στις 20:20 τον νεαρό από το σπίτι του και τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Ωστόσο, επέστρεψε στο σπίτι του μία ώρα μετά, στις 21:30 το βράδυ, αν και πρόκειται για μία απόσταση μόλις 7 λεπτών.

Το κενό αυτής της μιας ώρας, τον έβαλε στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, που ερευνούν την υπόθεση. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κενά και ασάφειες στα όσα έχει υποστηρίξει ο 50χρονος για το χρονικό αυτό διάστημα, ενώ οι κάμερες έχουν πιάσει το όχημά του να κινείται προς το Μεσολόγγι και όχι προς τον Άγιο Θωμά, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Φέρεται, λοιπόν, να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο 50χρονος προσήχθη την Πέμπτη στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, ώστε να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, ενώ έλαβε προθεσμία για σήμερα Δευτέρα. Νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ. είχει προχωρήσει στη σύλληψή του, σε εκτέλεση εντάλματος του ανακριτή Μεσολογγίου.

Ο κρεοπώλης απολογείται από τις 12:00 της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου και πριν ολοκληρωθεί η απολογία του, υπήρξε η εξέλιξη με την εύρεση της σορού του 31χρονου Μπάμπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου