Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Ηλεία: Βρέθηκε νεκρή η συνοδηγός, αγνοείται ακόμα ο οδηγό

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου, 2024

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Ηλεία καθώς ο οδηγός του οχήματος, που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί

Τραγική είναι η κατάληξη στις έρευνες για το ζευγάρι που παρασύρθηκε χθες (15/1) από χείμαρρο στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία καθώς εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο οδηγός δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. Στις έρευνες συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ) και σήμερα αναμένεται να προστεθούν και δύτες.

Όλη τη νύχτα οι πυροσβέστες ερευνούσαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της βροχόπτωσης, την περιοχή, ώστε να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τι συνέβη

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει. Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου