Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΟΚ: Ηττήθηκε από την Τόφας και είπε «αντίο» στην Ευρώπη

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός Ευρώπης, αφού ηττήθηκε στο «PAOK Sports Arena» από την Τόφας με 71-84. Eτσι, οι Τούρκοι έκαναν το 2-1 στη σειρά των play-in του Champions League και προκρίθηκαν στους «16»

Δεν ήταν πειστικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Τόφας ο ΠΑΟΚ και ηττήθηκε 84-71 στο κατάμεστο «PAOK Sports Arena». Ηταν η δεύτερη ήττα για τον «Δικέφαλο» στα play-in του Basketball Champions League με συνέπεια να μην προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης.

Η Τόφας ήταν εντυπωσιακή κάτω από τη ρακέτα, μάζεψε συνολικά 41 ριμπάουντ, εκ των οποίων 12 επιθετικά, με τον Οστιν Γουάλεϊ να έχει 17 (9 αμυντικά, 8 επιθετικά), αλλά και 11 πόντους. Πρώτος σκόρερ για την Τόφας ήταν ο Τζέι Τζέι Ο’ Μπράιεν (15 πόντοι, 3/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ). Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι Ελβαρ Φρίντρικσον (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Μιχάλης Τσαϊρέλης (17 πόντοι, 3 ριμπάουντ).

Ο ΠΑΟΚ ήταν διαρκώς μέσα στο παιχνίδι, χωρίς πάντως να έχει το προβάδισμα. Ωστόσο, μείωσε στους 5 πόντους (57-62) στο 31’. Η Τόφας «απάντησε» με 3/3 τρίποντα από τους Ο’ Μπράιεν, Γουίνστον, Ντένμον, βρέθηκε στο 57-71 και τελείωσε, ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου